Connect with us

Hír

A legfrissebb pletykák a draft reggelén

Végre itt a draft reggele, a pletykák pedig tonnaszámra érkeznek, ezekből szedtük össze a legfelkapottabbakat.

  • A Dolphinsról érkeztek olyan hírek Ian Rapoporttól, hogy támadófalembert vinne az 1/5-ös cetlivel, vagy akár fel is cserélne a Lions helyére szintén egy támadófalemberért, de a legújabb információk szerint (Matt Cannata) Tua Tagovailoát akarják választani és semmi esély nincs Herbert kihúzására. Armando Salguero pedig odáig merészkedik, hogy a Lions már az 1/5-ös pickre tervezgeti a húzást, ennyire biztos a Dolphins felcserélése.

  • Mindeközben a Lionsről olyan hírek érkeznek több forrásból is, hogy nem Jeffrey Okudah-t, hanem a védőfalember Derrick Brownt fogják választani.
  • Charlie Campbell információi szerint a Jaguars és a Raiders közel vannak egy megállapodáshoz Yannick Ngakoue kapcsán. Az ellenérték az 1/19-es választási jog lehet, de a Jaguars az 1/12-t akarja.
  • Jay Glazer pedig arról számol be, hogy a Falcons próbálja megszerezni a Redskinstől az 1/2-es picket és ezzel együtt Chase Youngot.
  • Trent Williams pozitívnak tűnő insta storyt posztolt, az ő elcserélése is felkapott téma a napokban. Állítólag korábban a Buccaneers tett ajánlatot érte, amiben a tight end OJ Howard is szerepelt, de ez az üzlet nem jött létre és állítólag már nem is fog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group