Connect with us

Hír

A Texans nem fog franchise taget tenni Will Fullerre

Will Fuller újoncszerződése lejárt, az egyik legjobb szabadügynök lesz a piacon, ennek ellenére a Texans nem tervez franchise taget tenni az elkapóra, írja a Houston Chronicle. Deshaun Watson tehát két éven belül a második első számú célpontját is elveszítheti.

A Texans jelenleg 6 millió dollárral van a fizetési plafon alatt, tehát csak akkor tudna franchise taget tenni Fullerre, ha hozzányúlna pár játékos szerződéséhez. Az elkapó Brandin Cooks kivágása például 12 millió dollárt szabadítana fel, amivel kvázi meg is lenne a szükséges összeg, de úgy tűnik, őt többre tartják Houstonban. Persze nem kell feltétlen két elkapó közt dönteni, David Johnson és Duke Johnson kivágásával is meglenne az összeg, de Nick Martin és Benardrick McKinney elküldése is megteszi (vagy a négy játékosból bármilyen két fős kombináció).

Fuller 2016-ban első körös pick volt, eddigi karrierje során 209 elkapásból 3110 yardot és 24 TD-t szerzett. Öt év alatt ez nem különösebben sok, de meccsekre lebontva már sokkal jobban néz ki, hiszen összesen 27 meccset hagyott ki sérülések miatt. A piaci értéke ennek ellenére 15-17 millió dollár körül mozoghat.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-02-26 14:50

Nagy meglepetes igy hogy eltiltottak a szezon elejere. Mondjuk legalabb nem fog leserulni az elso par meccsen.

Fetyke
Fetyke
Reply to  pritek
2021-02-26 21:24

Viszont akkor a tag is olcsóbb valójában. :)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x