Connect with us

Hír

Két irányítóra szűkítette a 49ers a választását

Elérkezett a draft hete, a 49ers pedig állítólag ki tudott zárni egy jelöltet és már csak kettő irányító között vacillál, melyiket húzza ki az 1/3-as cetlivel. Ian Rapoport információi szerint úgy tűnik, hogy Mac Jones és Trey Lance közt dől el, ki lesz a befutó, tehát Justin Fields lett kizárva – pár napja egyébként Michael Lombardi is erről beszélt egy podcastben.

Ez persze még mindig lehet fals információ, hiszen a draft hete tele van olyan kiszivárogtatott infókkal, ami mások megtévesztését hivatott elősegíteni, azonban a 49ersnek ez nem áll érdekében, hiszen nincs kit átverniük (hacsak nem szeretik annyira a rivaldafényt, hogy heteken át mindenki rájuk figyeljen), nem kell senkit megtéveszteniük, hogy lecsússzon hozzájuk a valódi kiszemelt.

Ha a 49ers Mac Jonest választja, akkor Kyle Shanahan azt üzeni a ligának és úgy összességében mindenkinek, hogy nem kell neki atletikusság, nem kell neki az, hogy a rendszeren kívül improvizálva jó legyen egy QB. Neki az a fontos, hogy az irányítója snap előtt jól mérje fel a védelmet és előre tudja, melyik elkapója lesz üresen és hová kell passzolnia, emellett ezeket a passzokat rendkívül pontosan és gyors döntéshozatallal hajtsa végre. Shanahan pedig majd megoldja, hogy minél könnyebb dolga legyen az irányítónak, hogy a várt elkapók tényleg üresen legyenek.

Ha Trey Lance lesz a kiválasztott, akkor Shanahan az upside-ot, a potenciált választja és fontos neki az atletikusság, amivel új teret nyithat meg a támadósorában. Ebben az esetben a főedző azt üzeni a ligának és mindenki másnak, hogy nem kell kifejezetten pontosnak lenned, ha ezt tudod kompenzálni más tulajdonságokkal. Valószínűleg ennél a forgatókönyvnél a legesélyesebb, hogy Jimmy Garoppolo tényleg kezdőként indul neki a szezonnak, ahogy a vezetőség mondta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!