Connect with us

Hír

Mostantól minden draftra jelentkező játékos részt vehet az egyetemi All-Star meccseken

Érdekes változás érkezik a draft folyamatba, ugyanis Tom Pelissero információi szerint az NFL tájékoztatta a csapatokat, hogy mostantól nem csak a végzős játékosok, hanem minden draftra jelentkező prospect részt vehet a szezon végi All-Star meccseken.

Három All-Star meccset rendeznek februárban, időrendi sorrendben az East-West Shrine Bowlt, a Senior Bowlt és a HBCU Legacy Bowlt (ezek közül a Senior Bowl a legnívósabb). Ezeken eddig csak a végzősök léphettek pályára, a draftra jelentkező underclassmenek viszont nem, ami most megváltozik. Tavaly összesen 69 ilyen játékos jelentkezett a draftra, így most már nekik is lehetőségük lesz részt venni ezeken a meccseken, és ami fontosabb, az egész heti edzéseken, ahol a csapatok figyelhetik a teljesítményüket és interjúzhatnak is velük. Eddig ilyenre csak a Scouting Combine-on, a Pro Dayen és a privát workoutokon volt lehetősége a csapatoknak, akik most még több információit tudnak gyűjteni róluk.

Általában a legjobb prospectek underclassmenek, hiszen már fiatalon olyan jók, hogy jelentkeznek a draftra. Persze ez az új szabály nem jelenti, hogy majd Caleb Williams vagy Drake Maye vagy Marvin Harrison Jr. ott lesz az All-Star meccsek egyikén, hiszen semmi hasznuk nem származik belőle, így is top5-ös pickek lesznek, de azért sokaknak adhat ez jó lehetőséget. Ugyanakkor el is vehet lehetőséget hátsóbb körbe várt végzősöktől, akiknek nagyon jó alkalmak voltak megmutatni tudásukat ezeket az eseményeken.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group