Connect with us

Hír

Korábbi második körös játékost küldött el a Titans

Megkezdődött végre az élet és a pezsgés imádott ligánkban, hiszen dübörögnek a nyári edzőtáborok. Ez sokaknak áldás, sokaknak viszont átok lehet. Utóbbi érvényes Kevin Doddra is, aki mától szabadügynök lett.

 

 

A 26 éves passzsiettetőt a 2016-os draft második körében választotta ki magának a nashville-i franchise, ami akkor akár stealnek is tűnhetett. Dodd ugyan még nem volt kiforrott játékos, de nagy potenciált láttak benne a játékosfigyelők – ahogy rengeteg kockázatot is. A Titans-drukkerek nagy bánatára az utóbbiból jutott ki nekik Dodd karrierjéből, hiszen még csak a látszatát sem tudta bemutatni a benne rejlő potenciálnak. Mindössze egy meccsen volt kezdő két szezonja alatt, összesen 18 meccsen lépett pályára, ezeken írd és mondd egy darab sacket szerzett.

 

A sérülések sem kerülték el pályafutását, hiszen két műtétje is volt az elmúlt időszakban, de a döntő ok a cut mellett sokkal inkább Dodd személyisége volt. Több jelentés jött arról, hogy a játékos kedvetlenné vált, elvesztette elszántásgát a futball iránt, és nem ízlik számára a profi karrier. Erre bizonyíték lehet, hogy nem jelent meg a training camp első napján, és végül ez tette be a kaput a csapatnál Dodd hozzáállását illetően. A viselkedését látva nem valószínű, hogy tovább folytatja karrierjét az NFL-ben.

 

Érdekes egyébként, hogy a 2016-os classból pár magas picken kiválasztott pass rusher nem tudta megragadni az esélyt az NFL-ben. Sokan különböző off-field problémákkal jelentkeztek a börzére, de egyelőre nem sikerült levetkőzniük red flagjeiket. Shaq Lawson elsőkörös tehetségként lehet nem éri meg az 53-as keretszűkítést Buffalóban, de a Doddhoz hasonlóan második körben elkelt Noah Spence sem győzte meg eddig a szurkolókat arról, hogy jó befektetésnek bizonyult.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group