Connect with us

Hír

Nem jön be a Broncosnak, ha nem ők támadnak először

Amikor egy csapatnak jó védelme van, akkor szeretik az első félidőben átadni a támadás jogát az ellenfélnek. Ez egyrészt azért jó, mert így könnyen kezdhetnek egy 3&outtal, amivel mentálisan is nehéz helyzetbe hozzák az ellenfél támadóit (lást Broncos-Seahawks Super Bowl), másrészt így ők kezdenek a második félidőben, ami stratégiai előny. A Broncosnak ez eddig nem jött be.

 

super-bowl-mvp-von-miller-gives-randy-gregory-hope-3

 

A Chargers ellen ezt a taktikát alkalmazta a csapat és a védők végignézték, hogy vezet Philip Rivers egy 12 játékos, 75 yardos TD-t. Két héttel ezelőtt ugyanezt eljátszották a Falcons ellen: 75 yardos TD drive, és Falcons győzelem. A helyettes főedző, Joe DeCamillis az újságíróknak azt mondta, hogy ez előre megbeszélt dolog volt, amire Gary Kubiak is rábólintott, és bár nem jött be, még mindig úgy gondolja, hogy ezzel a védelemmel ez a helyes taktika.

 

Egyszer mondjuk be is jött. A Bucs elleni mérkőzésen ugyanezt csinálta a csapat és a Tampa első támadása egy Talib interceptionnel végződött és nyert a Broncos. Igaz, többször nem nyerte meg a pénzfeldobást a csapat, és háromszor kezdték ők támadóként a mérkőzést. Tehát, amikor a Broncos offense kezdett, akkor 3-0 a Denver mérlege, amikor pedig a védelem volt először a pályán, 1-2.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group