Connect with us

Hír

Vance Joseph: Nem Siemian miatt szenved az offense

A Denver Broncos zsinórban a második kínos vereségét szenvedte el. A Chargers ellen ugyan kalkulálhatóbb volt a vereség, mint a Giants ellen, de a nulla pont teljesen megmagyarázhatatlan. 1992 óta ugyanis ez volt az első alkalom, hogy nem szerzett pontot a Denver, ami lassan már Joseph és stábjának a munkáját is megkérdőjelezi.

 

 

A nagyobb veszély egyelőre azonban Siemianra les, akinek a szurkolótábor már most is a fejét követeli. Joseph szerint azonban alaptalanul.

 

Nem Siemian a hibás. Az egész támadósor okolható. Nem egyedül alkotja az offense-t.

 

Ebben igaza van a főedzőnek, de ugyanakkor észre kell venni, hogy Siemian tökéletesen alkalmatlan franchise irányítónak. Nagyon régen láttam olyan kezdő quarterbacket, aki ennyire nem érzi a nyomást és nem tud mozogni a szebben. Tetézi a problémát, hogy borzasztó döntéseket tud hozni és képtelen vigyázni a labdára. Joseph is csak védi az irányítóját, de ha lenne valós alternatíva, már régen lecserélte volna.

 

Egy dologban azonban igaza van Josephnek. Nem csak Siemian a hibás, hanem ő maga is. A Denver Broncos problémája ugyanis múlt hét óta semmit nem változott. Nem hozott meg egyetlen változtatást sem a hét közben, sem a meccs közben. Rég látott ilyen reménytelen csapatot a denveri publikum.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!