Connect with us

Érdekességek

Dallas Goedert, az úszóbajnok egykerekező tight end

Az NFL felé vezető út nincs épp kikövezve azoknak, akik egy 1200 fős, egyetlen egy közlekedési lámpás kis faluban nőttek fel – ahonnan a legközelebbi McDonald’s 40 mérföldnyire van – és akik ösztöndíj nélkül, csak úgy besétálnak egy egyetemre, főleg ha a South Dakota State-ről beszélünk. Ehhez képest Dallas Goedert jelenleg sok csapatnál az első számú tight end prospect.

 

Egyből feltűnhet a keresztneve, édesapja ugyanis kedvenc focicsapatáról nevezte el kisfiát, azonban a sors iróniájaként a kis Dallas végül Packers-szurkoló lett, így nem biztos, hogy manapság túlzottan örül apja névválasztásának. De közel sem csak emiatt érdekes Goedert.

 

 

Hét évesen állami úszóbajnok volt, és kosárlabdázásban, illetve vízisíelésben is elég ügyesnek számított. De szülőfalujában, Brittonban a Goedert-család arról híres, hogy egykerekűznek. Dallasnak mind a négy nagynénje és több unokatestvére is fel szokott lépni felvonulásokon a környező városokban és egy idő után, 12 évesen főhősünket is sikerült rábeszélniük és megtanult egy 180 centis egykerekűn is tekerni, amit úgy kell elképzelni, hogy egy kocsi platójáról mászik rá fel. Dallas azt mondja, hogy elég nagy közönsége szokott lenni ennek a mutatványának a felvonulásokon és ámuldoznak rajta a nézők. És ez nem csak ilyen gyerekkori hóbort volt, hiszen még 2016 nyarán is egykerekűzött Lake City július negyedikei felvonulásán.

 

A 193 centis, 118 kilós tight end akár az első kör vége felé is hallhatja a nevét az idei játékosbörzén, hiszen kiváló méretei mellett nagyon atletikus és nagyon jók a kezei is. Blokkolni mondjuk nem nagyon tud, de ő lehet a következő “matchup nightmare” az NFL-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!