Connect with us

Draft

Második körös mock draft

Lement az első kör, rákanyarodhatunk a második napra! A teljes 74 pick megjóslására nem vállalkozom, de a második körre azért igen, habár ez mindig sokkal kiszámíthatatlanabb szokott lenni. Ne felejtsétek, ma éjjel 0:45-től jövünk a második nap közvetítésével a Facebookon és a Youtube-on is! 

2/33 Jacksonville Jaguars
Jeremiah Owusu-Koramoah
LB/S, Notre Dame

Már az első körbe is majdnem ezt írtam be, most eljött az ideje. Urban Meyer villámgyors csapatot akar építeni, ki lenne jobb ebbe a filozófiába, mint JOK? Trevon Moehrig, esetleg Christian Barmore lehet még slágerpick ide (aztán majd meglepnek, mint Etienne-nel).

2/34 New York Jets
Asante Samuel Jr.
CB, Florida State

Nagyon gondolkodtam itt Teven Jenkinsen, mint BPA, és lehet túl csábító lesz ő Douglasnak, de talán túltolná a támadófal draftolást ezzel (bár nem tudnám hibáztatni). Rá kell fordulni a védelemre is, ahová akár pass rusher, akár CB érkezhet. Szerintem inkább utóbbi, mert ott még kevésbé vannak meg emberszámra, mint a védőfal szélén.

2/35 Atlanta Falcons
Levi Onwuzurike
iDL, Washington

Érkezhet Campbell / Samuel CB posztra, Moehrig safetynek vagy Ojulari / Basham pass rushernek, szóval van need bőven, és ilyen a belső védőfal is. Olyan hírek érkeznek, hogy Onwuzurikét nagyon szeretik Atlantában.

2/36 Miami Dolphins (via Texans)
Javonte Williams
RB, North Carolina

A Dolphins futót akar, most kap egyet.

2/37 Philadelphia Eagles (via Dolphins)
Tyson Campbell
CB, Georgia

Nagyon adnám itt Asante Samuel Jr.-t, de nem hiszem, hogy Avonte Maddox mellé még egy kisebb termetű CB-t akarna az Eagles. Így jöhet Campbell, akinek jobbak a méretei és a CB rangsoromban csak eggyel van Samuel mögött.

2/38 Cincinnati Bengals
Teven Jenkins
OT, Oklahoma State

Ez az álomforgatókönyv a Bengalsnak, már csak reménykedniük kell, hogy Jenkins kihúzza eddig.

2/39 Carolina Panthers
Trevon Moehrig
S, TCU

Elindul végre az offense irányába a Panthers, vagy tovább folytatódik védődraftolás? Nálam most ismét egy második körös safety érkezik BPA alapon, csak egy “hagyományosabb” szerepkörbe Chinn mellé (de lehet egy támadófalember még jobb lenne).

2/40 Denver Broncos
Liam Eichenberg
OT, Notre Dame

Első körben is gondolkodhattunk tackle pickben, most a másodikban válik valóra. Egy linebackerért reachelhet Fangio, ha úgy látja, de jó lenne erősíteni a falat Lock-Bridgewater előtt.

2/41 Detroit Lions
Terrace Marshall Jr.
WR, LSU

Nem lehet nekimenni egy szezonnak úgy, hogy Breshad Perriman és Tyrell Williams a két kezdő elkapód. Marshall hozza a prototípus méreteket, amik kellenek a Lionsnek, és alig van ilyen elkapó az idei classban, szóval adja magát a párosítás.

2/42 New York Giants
Azeez Ojulari
Edge, Georgia

A plusz egy fegyvert megkapta Daniel Jones az első körben, most lehet a védelemre fókuszálni, ahol nincs nagyobb need a pass rushernél, Ojulari pedig itt már a degeneratív térdével is nagyon jó értéket képviselne.

2/43 San Francisco 49ers
Ifeatu Melifonwu
CB, Syracuse

Nagy probléma a cornerback San Franciscóban, Melifonwu pedig rendelkezik azokkal az ideális paraméterekkel, amiket szeretnek a 49ersnél.

2/44 Dallas Cowboys
Christian Barmore
iDL, Alabama

A cornerback lenne a legégetőbb, de megint kiment három CB előttük… Barmore-nál érettségi, személyiségbeli kérdőjelek léptek fel állítólag, ezért csúszott ki az első körből. A Cowboysnak ez nem probléma, tehetségre pedig itt egy nagyon jó húzás lenne, ráadásul állítólag szeretik is őt Dallasban.

2/45 Jacksonville Jaguars (via Vikings)
Pat Freiermuth
TE, Penn State

2/1-re is el tudnám képzelni, ha nem lenne bent a két első körre taksált védő, de sok pletykát hallottam arról, hogy Freiermuthot szereti a Jaguars – ahogy Patrik kiemelte, a gyorsaság koncepcióba mondjuk kevésbé illene, de nagy hiányposztot töltene be.

2/46 New England Patriots
Elijah Moore
WR, Ole Miss

Fegyverekből sosem elég (főleg ha nincsenek normálisa elkapóid). Az új Brady után itt az új Edelman a slotba – a másik Moore is elképzelhető, ha Elijah már nem elérhető.

2/47 Los Angeles Chargers
Joseph Ossai
Edge, Texas

A támadósor nagyjából komplett (Freiermuth szép lenne még ide), így jöhet a védelem, ahol Melvin Ingram utódját meg kell találni, ez lehet Ossai. Ha a fenti CB-kből maradna még egy, akkor az is adná magát.

2/48 Las Vegas Raiders
Richie Grant
S, UCF

A tackle mellett a safety volt a legnagyobb hiányposztja szerintem a Raidersnek a draft előtt. Első kipipálva, most jöhet a második is. Az a baj, hogy nincs nagy egyetemről érkező safety, így nehezebb jósolni a Raidersnek.

2/49 Arizona Cardinals
Kelvin Joseph
CB, Kentucky

Most már tényleg erősíteni kell a cornerback sort, erre pedig a board alakulása alapján Joseph lehet a legmegfelelőbb.

2/50 Miami Dolphins
Landon Dickerson
C, Alabama

Akár az első pickjükkel is kivihetik a körben, adja magát a csapathoz a kiváló center.

2/51 Washington Football Team
Dyami Brown
WR, North Carolina

Egy igazi vertikális célpont McLaurin és Samuel mellé jó kiegészítő lenne a támadósorba.

2/52 Chicago Bears
Sam Cosmi
OT, Texas

Az első kört megnyerte a Bears, egy jó tackle-lel pedig segíteni kell Fieldset.

2/53 Tennessee Titans
Rondale Moore
WR, Purdue

Az első körben is elkapót vittem volna, most már tényleg muszáj lesz.

2/54 Indianapolis Colts
Dillon Radunz
OT, North Dakota State

North Dakota State irányító elé North Dakota State tackle dukál.

2/55 Pittsburgh Steelers
Creed Humphrey
C, Oklahoma

Ha már az első körben nem a támadófalat erősítették, akkor itt muszáj lesz. Nagyon kell egy center (is) a Steelers OL-be.

TRADE 2/56 Minnesota Vikings
Carlos “Boogie” Basham Jr.
Edge, Wake Forest

Ellenérték: 3/78 + 3/90

A Seahawksnak csak három pickje van idén, szóval ki fog innen cserélni, erre fogadni mernék, és ugyan nem akartam cseréket jósolni a mockba, ez annyira adja magát… A Vikingsnak van négy darab harmadik körös és három darab negyedik körös pickje, szóval bőven mozoghat felfelé, ebben az esetben a második- és negyedik legmagasabb harmadik körös picket kell csak beáldozni, hogy feljöjjenek egy elég jó pass rusherért, kvázi tökéletes első két körös draftot összehozva ezzel.

2/57 Los Angeles Rams
Jevon Holland
S/SCB, Oregon

Safety poszton sincs meg a Rams, de ha slot cornernek akarják használni Hollandet, ott is űr tátong.

2/58 Kansas City Chiefs (via Ravens)
Elijah Molden
CB, Washington

Molden jóval hamarabb is elkelhet, de valahogy nem találtam meg a helyét. Eddig.

2/59 Cleveland Browns
Baron Browning
LB, Ohio State

A második napon már rá lehet feküdni az LB needre Clevelandben, most államon belül találnak megoldást. Valahogy eddig a linebackereket nem tudtam elhelyezni, pedig Jabril Cox és Nick Bolton is könnyedén kimehet eddig a pontig, főleg ha a tegnap mutatott linebacker-szerelmet folytatják a csapatok.

2/60 New Orleans Saints
Paulson Adebo
CB, Stanford

Az első körben nem érkezett corner, most már tényleg fontos lenne ezt orvosolni.

2/61 Buffalo Bills
Aaron Robinson
CB, UCF

Nehéz volt a Billsnek húznom, végül kvázi BPA alapon döntöttem Robinson mellett. Egy Brevin Jordan (TE) pick még érdekes lehetne, ha támadóoldalra akarnak húzni egy újabb fegyvert Allennek (WR teljesen elképzelhető, ha valaki lecsúszna).

2/62 Green Bay Packers
Brady Christensen
OT, BYU

Talán sikerül egy kicsit Rodgers kedvére tenni? Kétlem, hogy ez elég lenne, de ettől függetlenül kellene egy jobb oldali tackle.

2/63 Kansas City Chiefs
Ronnie Perkins
Edge, Oklahoma

Egy jó corner, egy jó pass rusher, elég szépen alakulna így a draft második köre a Chiefs védelme számára. Szerintem akarnak egy elkapót húzni, de nem láttam, hogy ki csúszna le idáig, a következő polcról pedig itt még nem választanék.

2/64 Tampa Bay Buccaneers
Quinn Meinerz
C, Wisconsin-Whitewater

Div3 suliból, minimális snapszámmal érkezik a profik közé Meinerz, így bőven kelleni fog neki az átállás. Egy éve lenne Ryan Jensen mögött tanulni (bőven ráfér), és 2022-től vehetné át a kezdő center posztot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!