Connect with us

Draft

FINAL Mock ’23 – Dani

Minden évben nagyon sok időt és energiát ölök az utolsó mock draftom összerakásába, rengeteg kontentet olvasok, nézek, hallgatok, hogy minél jobb érzéssel adhassam le az első körös jóslatom. Valószínűleg az egészséges és ésszerű mértéknél jóval többet. De bármennyire is megőrjít, hogy millió forgatókönyvet vázolok fel magamnak és őrlődök az egyes csapatok pickjein, mégis imádom ezt az időszakot és szeretem ezzel tölteni az időmet. Valószínűleg ezért sikerült eddig egy kivétellel minden évben megnyerni a házi mock versenyt, és ismét a címvédést tűztem ki célul. Azt hiszem ez lesz a legtöbb infóval rendelkező mockunk idén, és talán a legtöbb infóval rendelkező mockom valaha.

1/1 Carolina Panthers (from CHI)
Bryce Young
QB, Alabama

Mindenki tudja, hogy ez lesz a pick, így itt nem is időznék sokat. Lépjünk is tovább.

1/2 Houston Texans
Will Anderson Jr.
Edge, Alabama

Na itt kezdődnek az érdekességek. CJ Stroudot nem viszik, ebben elég magabiztos vagyok. Amikor a Panthers felcserélt 1/1-re és mindenki azt mondja, hogy Stroudot viszik, akkor nagyon magasra lett rakva a léc az Ohio State irányítójánál, és mivel a Texans nem akarja őt részben azért, mert ugyanaz az ügynöke, mint Deshaun Watsonnak volt, így megindult egy lejárató kampány, hogy ne nézze mindenki hülyének a Texanst, hogy nem Stroudot viszik itt ki. Ezért jöttek azok a hírek, hogy elígérkezett a Manning Academyre, de mégse ment el, meg hogy az S2 teszten (ami feldolgozókészséget mér és nagyon trendi lett idén) nagyon rossz eredményt ért el. Mindkettőre érkeztek egyébént már cáfolatok, de a lényeg az, hogy a Texans nem akarja Stroudot.

Nagyon valószínű, hogy Will Levis a második a boardjukon a QB-k közt (az nyilvánvaló, hogy Youngot akarták volna, de az a hajó elúszott), de nagy kérdés, hogy QB-t visznek-e itt. DeMeco Ryans 6 évre írt alá, neki nem sürgős alapvetően QB-t választani, és az is egyértelmű, hogy nagy beleszólása van a dolgokba, különben nem írt volna alá a csapathoz – a 49ersnél pedig látta, hogy érdemes előbb csapatot építeni, aztán bármilyen QB-val elboldogulnak. Ő pass rushert szeretne, és mindkét jelölt mellett lehet érvelni. Will Anderson az Alabamára járt, ahogy Ryans is, és ahová jó kapcsolatai vannak Caseriónak is, egyértelműen ő a jobb játékos és sokkal magasabb a padlója. Tyree Wilsonnak egyesek szerint magasabb a plafonja (ezzel mondjuk nem feltétlen értek egyet), és jobban illik a hagyományos 4-3-as védelembe, amit Ryans játszatna.

Szerintem a Texans nem QB-t akar itt vinni, inkább felépítik előbb kicsit a rostert és nézegetik Caleb Williamst vagy Drake Maye-t a következő classból. Ellenben könnyen lehet, hogy a tulaj leszól, hogy márpedig irányítót kell vinni, nem lehet tovább lacafacázni. Én McNairt nem érzem ilyen személynek, így Will Andersont várom 1/2-re.

BOLD: A Pats feljön Mac Jonest bevonva Will Levisért.

1/3 Arizona Cardinals
Christian Gonzalez
CB, Oregon

Őszinte leszek. Fogalmam sincs mit fog csinálni a Cardinals. Mivel az utóbbi négy évben nem volt trade a top9-ben a draft estéjén, így nem jók az esélyeik lemozogni, bármennyire is szeretnének. Paris Johnson kapcsán van most a legnagyobb hájp, de gyakorlatilag egy poszton van meg a Cardinals fiatal jó játékossal, ez pedig épp a left tackle DJ Humphries, ezért gondolom ezt kevésbé validnak. Tyree Wilson lenne így a standard megoldás, de a lábfejét egyes csapatok red flagként jelölték meg. Fogalmam sincs, hogy a Cardinals közöttük van-e, de ha igen, akkor Gonzalez lehet a következő legjobb opció Jonathan Gannon rendszerébe. És ez a pick működik akkor is, ha sikerülne lejjebb cserélniük.

1/4 Indianapolis Colts
CJ Stroud
QB, Ohio State

Nincs az az isten, hogy a Colts nem irányítót visz (ugye???). Biztos vagyok benne, hogy Jim Irsay leszólt Ballardnak, hogy mindegy melyiket, de valamelyiket bizony kiviszed, vagy jövőre már nem lesz lehetőséged rá. Na de melyik QB lesz az?

Ballard szereti az adottságokat, ezt mindig is tudtuk róla, és állítólag Levis a kedvence régóta. Richardson abszolút adottság játékos lenne, és Steichen szerintem ki is hozná belőle az állatot, de Ballard azt mondja, hogy a pontosságon nem lehet javítani, így őt tartom a legkevésbé valószínűnek. Az adottságok kapcsán elvileg kizárhatnánk Stroudot, de lehet a pontossága elcsábítja Ballardot.

Nagyon bizonytalan vagyok ebben a pickben Levis és Stroud között, de végül utóbbi mellett döntöttem, mert ő a jobb játékos.

1/5 Seattle Seahawks (from DEN)
Tyree Wilson
Edge, Texas Tech

Nagyon sokan mockolják ide Jalen Cartert, és ha ki nem is zárnám, de nem gondolom, hogy ez megvalósul. Túl sokszor fürdött be a Seahawks problémás játékosokkal, Carroll meg már öreg ahhoz, hogy ilyenekkel foglalkozzon, inkább a biztosabb dolgokra mennek rá, és tavaly ez a hozzáállás nagyon is bejött. A Geno szerződés miatt logikus lehetne egy irányító, de Carroll öreg már ahhoz, hogy hosszabb projektekbe kezdjen, inkább építenek a tavalyi évre és a négy top52-es pickükkel megerősítik a rostert, hogy a gyenge NFC-ben még tovább menjenek a playoffban. A Seahawks most akar nyerni, ez a mentalitás a csapatnál.

Anderson lenne az álom, de Tyree Wilson is nagyon tetszene nekik, azonban könnyen lehet, hogy megvalósul a legrosszabb forgatókönyv és egyik sem lesz bent már. A cornerbackekkel kapcsolatban meg megvan az arrogancia a fejükben (jogosan), hogy hátrébb is találnak jó játékosokat, szóval ha Anderson és Wilson sincs bent, akkor megpróbálnak kicserélni – meg anyagi okokból állítólag egyébként is akarnak.

Nálam most bent maradt Wilson, így őt viszik ki, de kicsit kényelmi mockolás is volt ez a részemről. Ha itt nem tudnak edge rushert húzni, akkor 1/20-ra Myles Murphy lehet a kiválasztottjuk.

1/6 Detroit Lions (from LAR)
Anthony Richardson
QB, Florida

A Lions tökéletesen csinálta az építkezést eddig a pontig. Összeraktak egy jó keretet, összeszedtek egy csomó drafttőkét, és már csak egy hosszú távú megoldás kell a QB posztra. Minden bizonnyal nem lesznek jó ideig ilyen jó helyzetben, hogy szerezzenek egyet, ez a tökéletes alkalom. Szeretném hinni, hogy ők is így látják, így én már elég régóta mondom, hogy irányítót kell vinniük, és szerintem irányítót is fognak vinni. Nem nagyon volt erről szó a nagy insidereknél, de előfordul az ilyen, hogy sikeresen elrejtik az irányítóválasztási szándékukat a csapatok.

Erre számítok én is, már csak azt nem tudom kitalálni magabiztosan, hogy kit akarnak vinni. A személyiségben Campbellhez jól illő Levist? A Goffra eléggé hasonlító Stroudot? Vagy az ultimate weapon Richardsont? Mindegyik mellett lehet érvelni, én most a Florida irányítóját érzem leginkább, a csillagos eget megcélozva. Senki sem tudja, hogy ki szereti Richardsont, egyik insidernek sincs fogalma erről, így akkor legyen a meglepetéscsapat, akire nem számítanak az emberek.

Ha nem QB, akkor Devon Witherspoon a tökéletes választás.

1/7 TRADE Philadelphia Eagles (from LV)
Jalen Carter
DT, Georgia

Raiders adja: 1/7
Eagles adja: 1/10 + 3/92+2024/3.

Irigylésre méltó helyzetben az Eagles, NFC-bajnokként húzhatnak a top10-ben. Rosemanék egy igazi difference maker játékossal akarnak távozni a draftról, és az Eagles GM nem is rest felcserélni. A kiszemelt pedig egyértelműen Jalen Carter, akinek vannak problémái az érettségével, de talán pont a különleges helyzete miatt az Eaglesnek lehet ezt leginkább bevállalnia, főleg hogy ott lesznek korábbi csapattársak a rosteren Nakobe Dean és Jordan Davis személyében, akik állítólag jól terelgették Cartert korábban. Engem meglepne, ha Cartert nem az Eagles vagy a Bears vinné ki, Roseman is tudja ezt, ezért ugorja át a Macikat.

Ha nem megy ki 1/2-re Anderson, akkor érte akár 1/3-ig is felmehet az Eagles egyébként. Illetve ha Cartert nem sikerül bezsebelni, akkor a második pikkel (hátramozogva) Adetomiwa Adebawore lesz a pick.

1/8 TRADE Pittsburgh Steelers (from ATL)
Paris Johnson Jr.
OT, Ohio State

Falcons adja: 1/8
Steelers adja: 1/17 + 2/49

A Steelers nem annyira szokta véka alá rejteni a szándékát, és ki is szivárgott, hogy fel akarnak mozogni, ezt pedig egy OT-ért fogják megtenni, ebben elég magabiztos vagyok. CB-t egyébként sem akarnak az első körben húzni, hanem majd a 2. kör legelején. Ha pedig tackle, akkor fel kell menni. Abban vagyok kissé bizonytalan, hogy melyik tackle lesz a pick, de Johnson felé húzok, aki kapcsán akkora a hájp most, hogy egyesek szerint a Cardinals is kiviheti 1/3-ra.

1/9 Chicago Bears (from CAR)
Darnell Wright
OT, Tennessee

Meggyőződésem, hogy ha Carter bent van, akkor a Bears kiviszi, és az Eagles épp ezért ugrott fel eléjük. A B terv pedig a támadófal lesz. Sokan Skoronskit vagy Paris Johnsont jósolják hozzájuk, de szerintem a legjobban Darnell Wright illik a Macikhoz, ugyanis elsősorban jobb oldali tackle-t keresnek (a piacon is le akarták igazolni Mike McGlinchey-t, csak túllicitálták őket), Wright pedig tökéletesen mintázza meg ezt.

1/10 Las Vegas Raiders (from PHI via NO)
Devon Witherspoon
CB, Illinois

A Cardinalshoz hasonlóan a Raiders igazi wild cardnak számít, hiszen a jelenlegi fejeseknek eddig egy draftjuk volt, ott meg nem választottak a top85-ben egyet sem, szóval fogalmunk sincs, mit akarhatnak. Főleg hogy tele van lyukakkal a csapat. A két legnagyobb talán a fal jobb oldala és a cornerback, így leginkább ezeket látom náluk. Bármelyik top tackle, talán leginkább a guard Skoronski és a két CB-ből amelyik marad. Szerintem ők jobbnak értékelik a támadófalukat, mint a külvilág, ellenben ezt a CB-sort ők sem gondolhatják komolyan.

1/11 TRADE Minnesota Vikings (from TEN)
Will Levis
QB, Kentucky

Titans adja: 1/11
Vikings adja: 1/23 + 2024/1.

A Vikings szerintem egy irányítóval fogja elhagyni az első kört. Hogy ez pontosan melyik lesz, az már jó kérdés. Náluk leginkább Stroudot zárnám ki, hiszen minek akarnának még egy Cousinst maguknak. Ha egy vákuumban kellene mondanom valamit, akkor talán Richardsont gondolnám leginkább a Vikingshoz, csak az a baj, hogy a Lionshöz is őt gondolom leginkább, két helyre pedig nem tudok egy embert bemockolni, és a top5 nagyon messze van Minnesotából. Habár olvastam/hallottam olyanokat, hogy 1/3-ig vagy 1/5-ig is mennének Richardsonért. Ha a helyükön maradnak, akkor Hookert kiviszik szerintem.

1/12 Houston Texans (from CLE)
Bijan Robinson
RB, Texas

Jó ötletnek tartanám Dameon Pierce mellé? Nem igazán, szerintem Pierce is egy nagyon jó futó és milliónyi más lyuk van a keretben, ahová lehetne itt erősíteni. De állítólag a Texansnál imádják Bijant és ennél tovább nem fog csúszni, mert egy Deebo Samuel féle minden szinten használható fegyvert látnak benne.

1/13 Green Bay Packers (from NYJ)
Jaxon Smith-Njigba
WR, Ohio State

Sokan jót nevetnének ezen a picken: Rodgerst elcseréltük, egyből húzunk egy elkapót az első körben, hahaha. Pedig egyébként értem a logikát. Eddig volt egy elit, négyszeres MVP irányítód, kevésbé kell neki sok első körös fegyver, erősítsük meg a csapatot mindenhol máshol, mert a passzjáték így is úgy is működni fog. Most azonban egy fiatal irányító van Jordan Love személyében (akiről mindenki gondol, amit gondol, ez most mindegy), neki több segítség fog kelleni, ha a következő szintre akarja emelni a játékát. JSN pedig tökéletesen illik a Packers elkapó szobájába, hiszen Watson és Doubs a két szélső játékos, ő pedig egyből mehet a slotba termelni. Egyik relatív magabiztos pickem ez az első körben egyébként, már amennyire ugye magabiztosnak lehet lenni bármelyik pickben is az első után.

Ha maradnak a megszokott védőpicknél, akkor állítólag Myles Murphyt szeretik nagyon, illetve a Patriots átugrása egy OT picket is sugallhat.

1/14 New England Patriots
Peter Skoronski
OL, Northwestern

Bill Belichick gondolkodását mindig nehéz kitalálni, szóval nagy okfejtésekbe nem is akarok itt kavarodni. New Englandben nem olyan fontos a karhossz, így el tudom képzelni, hogy rendben lesznek Skoronskival tackle-ként is. Ha nem, akkor Broderick Jonest látom itt még nagyon. Esetleg Nolan Smith-t, ha a védelembe húznának, de szerintem segíteni kell Mac Jonest.

Ha az elejét nem olvastátok, akkor bedobom itt is a boldom, hogy a Pats felmegy Will Levisért, méghozzá Mac Jonest bevonva a cserébe.

1/15 New York jets (from GB)
Broderick Jones
OT, Georgia

A Jets megnehezítette a saját dolgát ezzel a két helyes hátramozgással, ugyanis így azért egész jó esély van arra, hogy nem marad bent egyik tackle sem. Itt szerencséjük van és Jones még elérhető, akit egyébként is a legtöbbet hozzák szóba a New York-iakkal.

1/16 Washington Commanders
Emmanuel Forbes
CB, Mississippi State

Meglepett, hogy többen is Forbest mockolták a srácok közül ide, illetve ilyen magasra, azt hittem egyedibb leszek ezzel, hogy a hihetetlenül vékony Forbes lesz a CB3 a classban. Nem való mindenkinek, de a Commandersnek nagyon kellenek a labdalopások, mert nagyon keveset szereztek tavaly, ebben pedig Forbes az isten. Ráadásul Porter és Banks sem illik annyira a jelenlegi rendszerbe.

1/17 Atlanta Falcons (from PIT)
Lukas Van Ness
Edge, Iowa

A Falconshoz több jó ötletem is lenne 1/8-ra, de állítólag szeretnének lecserélni és nagyon jó helyzetben is vannak ehhez, a kérdés csak az, hogy távolra vagy közelre akarnak visszamenni (Eagles vagy Steelers).

Ha van csapat, amelyik a top10-ben elviheti Bijant, akkor ez egyértelműen a Falcons, amely korábban is megmutatta, hogy nem annyira foglalkozik a pozíciós értékkel. Kevésbé érzem ezt 1/8-ra, de hátracserélve abszolút reális lehet, ha bent lesz még. De lehetne itt cornerbarcket is vinni, Okudah-ra azért nem lehet magabiztosan bazírozni, hogy menni fog. Ezt kevésbé érzem, ellenben Arthur Smith nagyon szereti a támadófalat, így Skoronski könnyedén lehet a pick a helyükön vagy az Eagles helyére visszamozogva.

Sokan mondják ide Nolan Smith-t, és a csapatnál is elmondták, hogy szeretik a helyi srácokat vinni – mivel ez a Georgia, így nem meglepő –, de egyszerűen nem látom ezt a fitet. Ryan Nielsen tök egyértelműen megmutatta a holtszezon igazolásaival, hogy egy igazi Saints féle védelmet akar felépíteni, ahol DE-k bizony nagyobb darabok, ebbe pedig nem fér bele Smith. Ha ilyet keresnek, akkor Tyree Wilson lenne az álom, de ő nem elérhető 1/8-on sem, így Lukas Van Ness a másik opció stílusilag. És szerintem ő vagy Bijan lesz a Falcons választottja, attól függ meddig cserélnek vissza és ki lesz bent.

1/18 Detroit Lions
Deonte Banks
CB, Maryland

Nagyon rajta vagyok a Lions QB vonaton 1/6-ra, de ha nem QB ott a pick, akkor jó eséllyel CB, méghozzá Devon Witherspoon. Trükközhettem volna, hogy eddig lecsúszik, és akkor jó érzéssel van egy Lions találatom, de nem akartam. Ha pedig nem Witherspoon, akkor Banks vagy Porter lehet a kiválasztott, mindketten jól illenek a sokat emberezős rendszerbe. Úgy érzem, hogy Porterrel nincs olyan magasan a liga, mint sokan gondolták, így szerintem Banks fog előbb kimenni.

1/19 Tampa Bay Buccaneers
Anton Harrison
OT, Oklahoma

A Buccaneers kalózhajóján van egy óriási lyuk, méghozzá a támadófal szélén. Nem hiszem, hogy felcserélnének valakiért, nincs annyi drafttőkéjük és hát irányítójuk sem, így a jövőből sem áldozhatnak fel. Mivel minden felső polcos tackle kiment, behúzzák a kissé megosztó Harrisont. Sokan magasra vannak vele a potenciálja miatt, mások bizonytalanabbak vele, de szerintem nem kérdés, hogy első körös lesz. És mivel ő LT, így Wirfs maradhat a jobb oldalon.

1/20 TRADE Kansas City Chiefs (from SEA)
Nolan Smith
Edge, Georgia

Seahawks adja: 1/20 + 4/123
Chiefs adja: 1/31 + 2/63

Egyszerűen nem találtam meg Nolan Smith helyét a top19-ben. A legtöbb csapathoz egyszerűen nem illik egy ennyire kicsi pass rusher, az Eagles másfelé mozgott, a Buccaneersnek jobban kell egy OT, a Falcons másfajta edge rushert keres, még a Patriots lenne a legvalósabb opcióm. Viszont ha már eddig csúszik, akkor a 10 pickkel rendelkező Chiefs felmozog és behúz egy óriási stealt. KC-ben úgy gondolom a pass rush és a WR poszt lesz prioritás, előbbire Will McDonald lehet még az opciójuk az első kör végén, utóbbit meg húzhatnak a másodikban is még.

És hát nincs első kör Seahawks lemozgás nélkül.

1/21 Los Angeles Chargers
Michael Mayer
TE, Notre Dame

A Chargers szeretne erősíteni a támadósorán valamilyen fegyverrel. Az egyik opció Jordan Addison, ugyanis a Chargers WR-edzője recruitolta őt az egyetemre, az ő váltása miatt Addison is váltott a Pittre, tehát a kapcsolat abszolút adott. WR-nél maradva Zay Flowers képzelhető el még, akinek több sebessége van és így jobban illene a csapathoz jelenleg, de szerintem nem elkapót, hanem tight endet visznek. Méghozzá Mayert, ugyanis akarnak egy blokkolásban és elkapásban is hasznos tight endet, mivel ez elég fontos Kellen Moore rendszerében.

Ha védőoldal, akkor edge rusherben gondolkodhatnak (Nolan Smith, ha bent lesz még), de szerintem azt meghagyják a második napra.

1/22 TRADE New Orleans Saints (from BAL)
Bryan Bresee
DT, Clemson

Ravens adja: 1/22
Saints adja: 1/29 + 4/114 + 2024/3.

A Saints gyakorlatilag mindig needre húz az első körben. Tavaly is mindenki tudta, hogy WR és OT érkezik majd. Most pedig a legnagyobb hiányposztjuk a védőfal közepén van, így szerintem ide fog érkezni valaki, méghozzá a szupertehetséges Bresee, akiből eddig nem sikerült kihozni a benne rejlő potenciált. A felcsere pedig szintén nagyon saintses lenne, de szerintem meg kell előzni a Jaguarst Bresee-ért.

B tervként pedig gyakorlatilag itt tudom egyedül elképzelni Keion White-ot (talán még a Patsnél), akit ugyebár meghívtak a draft helyszínére, ami jelenteni szokott valamit.

1/23 Tennessee Titans
Zay Flowers
WR, Boston College

Ha Stroud lenne a csúszó QB, akkor el tudnám képzelni, hog berántják 1/11-re, már csak Vrabel és az Ohio State kapcsolat miatt is, de szerintem ők mást nem akarnak a nagy 4-esből. Így pedig jól jön a Vikings ajánlata, bezsebelnek egy jövő évi első kört, ami rendkívül hasznos az újjáépülésben. A támadósort pedig itt is lehet még erősíteni, most nem a fallal, hanem egy elkapóval, amire hasonlóan nagy, ha nem még nagyobb szüksége van a csapatnak.

1/24 Jacksonville Jaguars
Brian Branch
S/CB, Alabama

Tudom unalmas már, szinte mindenki ezt mockolja ide, de egyszerűen annyira adja magát… Ha a Saints nem jön fel Bresee-ért, akkor szerintem ő legit opció Trent Baalke számára a fal közepére, pont az ilyen játékosokat szereti.

1/25 New York Giants
Myles Murphy
Edge, Clemson

Ha valaki elvisz egy centert, akkor a Giants lesz az, ugyanis nagyon kell nekik valaki a posztra és határeset, hogy a második körben ott lesz még a helyükön Joe Tippmann vagy John Michael Schmitz. De szerintem megpróbálják kivárni a második körben ezt.

Őszinte leszek, ezt a Murphy picket kicsit megerőszakoltam, mert Murphy biztos első körös lesz, így valahová el kellett helyeznem, a Giantshez pedig nem találtam igazán tetsző opciót. És valamennyire azért need a pass rusher, hiszen mélység egyáltalán nincs, Ojularinak pedig a sérülései lehetnek aggasztóak.

1/26 Dallas Cowboys
Dalton Kincaid
TE, Utah

Az biztos, hogy Michael Mayer nem megy túl rajtuk, de szerintem ő már nem lesz bent. Steve Avilát el tudom itt képzelni, és állítólag Drew Sanderst is nagyon szeretik, de Kincaid is magasan van a boardjukon. Sokak szerint Kincaid magasabban fog elkelni, de szerintem a hátproblémái sokakat elijesztenek a top20-ban, így inkább errefelé látom a helyét.

1/27 TRADE Houston Texans (via BUF)
Quentin Johnston
WR, TCU

Bills adja: 1/27
Texans adja: 2/33 + 4/104

A Billsnek kevés pickje van idén, így szeretne hátracserélni, amire szerintem lehet is vevőjük. Ráadásul szerintem még tovább fog csökkenni a drafttőkéjük, mert azt gondolom, hogy a hétvége folyamán megszerzik DeAndre Hopkinst a Cardinalstól. Így pedig még égetőbb a hátracsere, ahol majd Jack Campbell vagy Mazi Smith-t célozhatják meg.

Ami a Texanst illeti, látom a felcserét, hogy meglegyen a tripla pódium, tehát az új edzői stáb büszkélkedhessen a három első körös játékosával. Simán el tudom képzelni, hogy Hookerért jönnek fel, de most Johnston mellett döntöttem, egyrészt mert ez a WR sor továbbra sem néz ki jól, másrészt mert a 49ers-rendszerben láttunk már egy elég jó nagyobb darab, de főleg elkapás utáni yardokban vitézkedő elkapót, így ide illene szerintem leginkább Johnston.

És hogy ki lesz a Texans irányítója idén? Nem tudom. Trey Lance?

1/28 Cincinnati Bengals
Calijah Kancey
DT, Pittsburgh

A Bengals 2001 óta nem vitt védőfalembert az első körben, és alapvetően nem szeretem ezeket a trendeket felrúgni, de most mégis megteszem. A csapat talán legnagyobb problémája a pass rush hiánya, főleg belülről, Kancey pedig erre tökéletes megoldás. A Bengalsnál nem szoktak annyira foglalkozni a rövid karokkal, tele vannak ilyen játékosokkal a falban és más posztokon is, szóval szerintem Kancey legkésőbb itt ki fog menni. És jól is illik majd DJ Reader mellé, illetve Lou Anarumo kezei alá.

Ha Jahmyr Gibbs elmegy az elsőben, akkor itt látom leginkább.

1/29 Baltimore Ravens (from NO via DEN via MIA via SF)
Joey Porter Jr.
CB, Penn State

A Ravens legnagyobb needje a cornerback, és ha Portert akarják, akkor kockázatos hátramozogniuk, viszont kevés pickjük van idén, amit szeretnének kompenzálni. És végül úgy alakult, hogy lecsúszott Porter hozzájuk. Sokan mondanak elkapót, de én nagyon cornerbacket érzek a csapathoz, mert Humphrey mögött eléggé megüresedtek a poszton.

1/30 TRADE Las Vegas Raiders (from PHI)
Hendon Hooker
QB, Tennessee

Eagles adja: 1/30
Raiders adja: 2/38 + 4/109 + 5/141

Elég magabiztos vagyok abban, hogy az egyik első körös pickjével hátra fog cserélni az Eagles, ugyanis nincs pickje a 4-5-6. körökben. Ha Carterért nem tudnak felmenni, akkor az 1/10-zel is ez a legvalószínűbb, ha pedig ott felmennek, akkor itt biztosra vehetjük ezt. (Ha nem lesz Carter, akkor itt, vagy kicsit hátramozogva szerintem elviszik Adetomiwa Adebawore-t).

Abban is elég magabiztos vagyok, hogy valaki el fogja vinni Hendon Hookert az első körben. Hogy ki, az jó kérdés. Seahawks? Titans? Texans? Egyik sem lepne meg. Állítólag Vegasban Hooker a QB3, úgyhogy most velük lépem meg ezt a felcserét.

1/31 Seattle Seahawks (from KC)
Jordan Addison
WR, USC

Én nem vagyok oda Addisonért, de ha valahol, akkor itt nagyon jó helye lenne. A Seahawksnak nagyon kell egy slot elkapó, évek óta próbálkoznak ezzel a poszttal, és szerintem idén is rámennek erre a 2-3. pickükkel. Zay Flowers a másik opció, akit nagyon mondanak a Hawkshoz, de nem mondhattak nemet egy lecserére.

 

Az utolsó kimaradók az első körből: Will McDonald, Jahmyr Gibbs, Mazi Smith, O’Cyrus Torrence, Steve Avila

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!