Connect with us

Draft

Támogatói mock draft – az első kör

Ismét megrendezésre került a támogatói mock draftunk a Discord szerverünkön, most azonban nem podcast formában kerül közzétételre, hanem írásosan, így mindenki meg tudja indokolni a választását. Az értékelés így sem marad el, a két kör mind a 63 pickjéhez írok egy-két gondolatot.

Mivel már az első kör is nagyon hosszú indoklásokkal és értékelésekkel együtt, így a második kör külön cikkben kerül majd kirakásra. Viszont íme az első kör:

1/1 Carolina Panthers (from CHI)
Bryce Young
QB, Alabama

Young vagy Stroud? Ez itt a kérdés. Talán Stroud jobban illene a csapatba és Reichhez, de nálam Young a jobb irányító, úgyhogy én a helyükben őt vinném. Engem nem zavar, hogy kicsi és vékony. Ha tudnak elé egy korrekt falat húzni és hoznak neki elkapókat, akkor a plafonja az egekben van. (Szatya)

Értékelés: B+. A top3-ból egyik QB-val sem lenne bajom 1/1-re, hogy ki melyiket preferálja már eléggé egyéni hozzáállás, kockázatvállalás és hasonló függvénye.

1/2 Houston Texans
CJ Stroud
QB, Ohio State

A Texansnak meg van kötve a keze, a top2 QB közül valamelyiket ki KELL vinnie. Bár én el tudnám képzelni azt, hogy viszik Will Andersont és rámennek Caleb Williamsre, de egy franchise sem csinálhatja meg a szurkolóival, játékosaival és edzőivel azt, hogy zsinórban ennyi ideig engedjék el a szezonokat. Itt az idő elkezdeni a felfelé kapaszkodást, és ráadásul szerintem Stroud jobban is tetszik nekik. (hesta)

Értékelés: B+. Ugyanaz a helyzet mint az első picknél, preferencia függvénye ki melyik QB-t bírja legjobban.

1/3 TRADE Minnesota Vikings (from ARI)
Anthony Richardson
QB, Ohio State

Cardinals adja: 1/3
Vikings adja: 1/23 + 2024/1 + 2024/2 + 2025/1 + 2025/2

Mikor a QB-d az év legfontosabb meccsén 4&hosszúra dob egy checkdownt, ott el kell gondolkodni a váltáson. Cousins esetében tudjuk mi a plafon, vele a center mögött maximum álom a bajnoki cím, így mehet minden a következő Josh Allen klónra. Drága? Az. Érdekel bárkit, ha bejön? Nem. Richardson egy szörny, a potenciál az egekben, akár még egy év padozás is belefér Kirk mögött, aztán már csak reménykedni kell, hogy tényleg ő legyen a következő Allen. (ThySoul)

Értékelés: HOLY SH*T! Bírom ezt a tökösséget. El tudom egyébként képzelni, hogy a Vikings felmozog egy QB-ért a valóságban is, azt mondjuk nem hogy ennyire magasra, de mondjuk 1/10-re akár Levisért, akár Richardonsért (inkább Levist látom náluk egyébként), ha valamelyik bent lesz még. Az okokat pedig jól leírta ThySoul.

1/4 TRADE Tampa Bay Buccaneers
Will Levis
QB, Kentucky

Colts adja: 1/4
Buccaneers adja: 1/19 + 2/50 + 2024/1 + 2024/2

Baker Mayfielddel nem lehet nekimenni egy olyan szezonnak, ahol nem a tankolás a cél, ezt a GM és a tulajdonos is kijelentette. Ahhoz hogy a TB versenyben legyen a megerősödött csoportban a POért, ahhoz a vezetésnek lépnie kellett. Az idei classban négy top QB van, ebből az egyikkel el lehet indulni a csoportgyőzelemért. Nincs kétségem, hogy jobb lesz mint Mayfield, a kérdés csak az mikor szorítja ki a kezdőből. (vabu)

Értékelés: WOW! Újabb tökös lépés, ráadásul ez olcsóbb is volt. A Vikingshoz hasonlóan el tudom képzelni, hogy 1/10-re (azért ezt mondom, mert a Titanst meg kell előzni) felmenne a Bucs, ha Levis vagy Richardson lecsúszik, ekkora mozgást a gyakorlatban kicsit kivitelezhetetlennek látok, de ez most mindegy, szép kis lépés.

1/5 Seattle Seahawks (from DEN)
Will Anderson
Edge, Alabama

Fits like a glove. A draft legjobb játékosa, need is. Caroll 3-4 rendszerében jól is néz ki a szálkásabb alkatával, mint máshol 4-3-ban. Bust potenciál konkrétan nem létezik. Amit eddig tudott, valószínűleg ez után is tudni fogja, maximum kisebb volumenben. (K.Adam)

Értékelés: A. A Seahawksnál ezért a forgatókönyvért imádkoznak, és ugyan nem vagyok benne biztos, hogy összejön a valóságban, de így ez tökéletes.

1/6 Detroit Lions
Jalen Carter
iDL, Georgia

Egy ilyen tehetséges játékosért bármikor megéri kockáztatni a pályán kívüli dolgokat is. Hiányposztra érkezik és Hutchinsonnal a szélen eléggé meg fogják nehezíteni az ellenfél irányítók életét. (laccsi)

Értékelés: B. Én nagyon szeretnék egy felcserét a Lionstől egy QB-ért, az eddigi tökéletes építkezésre így lehetne feltenni a koronát – és ha most nem, akkor nem tudom mikor lesz rá lehetőségük. Mindenesetre Carter tehetsége kérdés nélküli, nem tudom a Lions bevállalja-e a karakterét, de akár gondolkodhatnak úgy, hogy a sok ex-játékos edző majd szót ért vele és kicsit érettebbé tudják nevelni.

1/7 Las Vegas Raiders
Devon Witherspoon
CB, Illinois

Én nem hiszek a Garoppolo-projektben, szerintem ő híd irányítónak érkezett, amíg a franchise hosszútávon megtalálja Carr örökösét. Ez viszont nem idén lesz (inkább jövőre, mert Garoppolo meg fog sérülni, ezért újra top10-es pick lesz), nem akartam felcserélni a class 3. legjobb irányítójáért. A védelemben több lyuk van, mint a támadósorban, ezért az első körben ide akartam húzni. Ha Carter bent maradt volna, fix, hogy kiviszem, mert a DT is need (Tillery nem lehet kezdő!). CB poszton nekem Witherspoon a kedvencem, Patrick Graham védőkoordinátornak pedig fontos a labdaérzék, ezért inkább Witherspoon, mint Gonzalez. (Atreus92)

Értékelés: A-. Nagyon bírom Witherspoont, a Raidersbe is szuperül illene.

1/8 Atlanta Falcons
Jaxon Smith-Njigba
WR, Ohio State

Eddig úgy tűnik, hogy a Falcons megpróbálja Ridderrel az évet, neki pedig az egyik legnagyobb segítség az idei class legjobb elkapója lehet Njigba személyében. A London-Pitts-Njigba triót sok csapat elfogadná. (rodzsa)

Értékelés: C+. Szerintem JSN nem igazán Arthur Smith kompatibilis, aki a tornyokat szereti skill player poszton (lásd Pitts, London-Hollins-Patterson). Plusz nem is gondolom jó erőforrásallokációnak zsinórban három évben pass catchert vinni a top10-ben. Ráérnek 3-4. számú fegyvert húzni később, miközben nagyon kéne pass rusher és Tyree Wilson tökéletesen illene is az új védőkoordinátor elképzeléseibe.

1/9 Chicago Bears (from CAR)
Paris Johnson Jr.
OT, Ohio State

Slágerpick a Bearshez. Több irányba el lehetett volna indulni: Edge vagy Corner. Mindkét poszton volt még bent prospect, akit szeretek, ám végül a fal erősítése mellett tettem le a voksom. Nagyon vékonynak tűnik jelenleg a merítés itt, és Fieldsre ráfér az a segítség, amivel ki tudjuk belőle hozni a legjobbat. Ehhez pedig kiválasztom azt az jó adottságokkal/méretekkel rendelkező tackle-t, akinek a potenciáljában legjobban bízom. (A Jetstől érkezett ajánlat az 1/9-ért, de annyira nem volt túlárazva, hogy lemondjak az első tackle kiválasztásának lehetőségéről.) (Gergő)

Értékelés: B+. Hasonló a helyzet, mint az irányítóknál. Van három tackle, aki szerintem jó és megérdemli ezt a helyet, egyéni preferencia kérdése, kinek melyik jön be jobban. A need adott, bár kérdés, hogy inkább a jobb oldalra keres-e a csapat valakit.

1/10 Philadelphia Eagles (from NO)
Christian Gonzalez
CB, Oregon

A class legfényesebb csillaga nem mehet ki a top 10-ből. Eagles szurkolók örülnének neki, ha így lenne két hét múlva. (Selmeci Gyuri)

Értékelés: B+. Hogy legnagyobb csillag az talán túlzás, de Eagles szurkolóként tetszene ez a pick. Nagyon jó játékos prémium posztra, az egyetlen probléma, hogy várnia kellene a sorára, bár ez a legtöbb poszton így lenne.

1/11 Tennessee Titans
Peter Skoronski
OL, Northwestern

Akkorák a lyukak ebben a falban, hogy az a holdról is látszik, így teljesen no brainer a class 2. (?) legjobb támadófalemberét kivinni. Dillarddal majd lejátszák, hogy ki lesz guard és ki tackle a bal oldalon. (vicgeordie)

Értékelés: B+. Skoronski a legjobb támadófalember szerintem a classban, viszont ha szigorúan tackle-ként akarnám értékelni, akkor nem ott lenne, guardban viszont szerintem elit lesz. Az egyetlen problémám, hogy kevésbé illik szerintem Vrabel és a Titans stílusához, nem az az erőszakos figura, inkább fineszes.

1/12 Houston Texans (from CLE)
Tyree Wilson
Edge, Texas Tech

Szerettem volna felmenni 1/9-10-re JSNért, hogy elhozzam Stroudnak, de meglepett a Falcons 1/8-on. Így marad az edge, Ryans kap egy fontos építőelemet. 1/12-n szerintem teljesen rendben van. (hesta)

Értékelés: B+. Nagyon kell a pass rusher a csapatba, Ryansnek meg aztán főleg. Van egy kis kételyem Wilson kapcsán, de jól illik a rendszerbe, jó értéken is van, szóval teljesen rendben van a pick.

1/13 New York Jets
Broderick Jones
OT, Georgia

Skoronskiba voltam szerelmes, de sajnos az orrom előtt kivitték, felcserélni meg nem tudtam. Megjött AR12, így kellett egy tehetséges OT, aki az első naptól képes lesz védeni a kapitányt, win now baby! (lalosz)

Értékelés: B+. A Jetsnél gyakorlatilag minden mockban OT-t látni, nem is meglepő módon, kell nekik és Jones itt abszolút rendben van.

1/14 TRADE Cincinnati Bengals
Bijan Robinson
RB, Texas

Pats adja: 1/14, 4/107, 2024/6.
Bengals adja: 1/28, 3/92, 2024/2 és 2025/3

Steelers szurkolóként egyszerűen gyűlölném, ha a valóságban megtörténne, ezért mindenképp meg akartam szerezni a Bengalsszal. Lehet drága, lehet értéktelenek a futók, hát totál nem érdekel, kész az Offense halálcsillag és nem is kell elé top OL, hagyjuk megőrülni a csávót! (lalosz)

Értékelés: Hoppá! Csak a pályán mutatottakat nézve imádom ezt. Bijan szerintem a legjobb játékos a classban, a Bengalson nagyot is dobna egy tényleg jó futó (mert Mixon nem az), szóval ha kiveszünk minden pályán kívüli dolgot, mint csapatépítés és érték, akkor imádom. De nem lehet ezt kivenni, és feladni egy első- és egy második kört, plusz két harmadikról bőven hátracserélni, hát ezt szerintem jobban is el lehet költeni, mint egy futóra.

1/15 Green Bay Packers
Lukas Van Ness
Edge, Iowa

Itt kéne érkeznie annak az elkapónak, aki kisegíti Love kezdeti kalandjait. De mivel nem igazán van elkapó értéken, így egy TE-nek kéne érkezni, mondjuk Kincaid nagyon tetszene ide. Úgyhogy a Packers marad az első körös védő picknél, mert ők így szeretik. Nem baj, ha Nessy kiforratlan, tudnak simán írni rá bullrush playeket, fent lesz annyit, amennyit kell, és fejlődni fog a jelenlegi fal tagjai mögött, hogy majd ha kell, át tudja venni az öregedő Preston Smith helyét. Annyira Pakolós pick, utálom, de imádom. Ja hogy Nolan Smith is még elérhető lett volna? Nem baj, #packersdraftmentality. (maetthy)

Értékelés: C. Nem kell ám a Packers bőrébe bújni ebben a mock draftban! Én nagyon nem vagyok egy Van Ness fan, szóval a játékost sem szeretem, a pick mögötti filozófiát sem szeretem, így eddig nálam ez a legrosszabb pick.

1/16 Washington Commanders
Joey Porter Jr.
CB, Penn State

Továbbra is az egyik legnagyobb need a CB. Ron Rivera védelmébe szükség van egy igazi shutdown cornerre és mivel a kiszemelt támadófal emberkék kimentek korábban (és Bijan is) így Porter adja magát (aki a bent maradt cornerek közül a legmagasabb padlóval rendelkezik). Az első naptól CB1 lehet. (bajzatb)

Értékelés: B+. Van nálam nagyobb Porter fan, az biztos, de a board alakulásával a Commanders helyében sokkal jobbat nem tudtam volna húzni. Más posztra biztos nem.

1/17 TRADE Jacksonville Jaguars
Deonte Banks
CB, Maryland

Steelers: adja 1/17
Jaguars adja: 1/24 és 2023/3.kör

Mivel nincs túl sok need, és Shaq Griffin nem vált be, így nem hagyhattam, hogy kivigyék előlem az egyik legsokoldalúbb cornert. Safetyt és right tackle-t akár a második körben vagy későbbi hátsó körökben is meg lehet oldani. (Selmeci Gyuri)

Értékelés: A. Tetszik a felcsere, hiszen gyakorlatilag a következő hét pick (tehát a Jags eredetije előtti összes) mindegyikén el lehetett volna képzelni Bankst. Nálam ő a CB3, simán egy polccal a többi benn maradt CB előtt, és az is elképzelhető lett volna, hogy még 1-2 CB kimegy a Jags előtt.

1/18 Detroit Lions
Dalton Kincaid
TE, Utah

Needre érkezik és meglátásom szerint a class legjobb TE-je. (laccsi)

Értékelés: B. Nehéz a Lionst és a TE-ket elhelyezni, hiszen megszabadultak Hockensontól, ami miatt gondolhatnánk, hogy nem értékelik őket sokra, ellenben Dan Campbell tight end és TE-edző volt, szóval mégis sokra értékelhetnék. Leginkább úgy látom ezt, hogy egy inkább blokkolásban is hasznos játékost akartak a posztra, ami nem Hockenson volt, viszont ez nem is Kincaid. Akit egyébként bírok, csak a Lions terveibe nem tudom mennyire illik.

1/19 Indianapolis Colts
Quentin Johnston
WR, TCU

Egy nagyobb hátracsere után először a védelembe akartam húzni, ceruzával be is írtam már, aztán megláttam Johnstont. Abszolút BPA, igaz a WR need is Indyben, de mi nem az?! (Krisztián)

Értékelés: B-. Johnstont az egyik legnehezebb kitalálnom az idei classban, hogy mit kezdjek vele. A need igaz, bár Pittmannel talán kicsit redundáns méretileg, de stílusban meg talán más, szóval oké. A BPA már elég határeset, nálam kicsit hátrébb van. A nagy kérdésem inkább az, hogy mi a terv QB poszton? Hooker majd a második körben? Vagy tankolás jövőre? Nem biztos, hogy ezt a GM túléli.

1/20 TRADE Buffalo Bills
Jordan Addison
WR, LSU

Seahawks adja: 1/20
Bills adja: 1/27 és 3/91

A class szerintem max 3 első körös elkapója közül ő maradt bent egyedül, be kellett előznöm a Chargerst, így egy harmadik kört beáldozva lecsaptam az általam második legjobbnak tartott WR-re. Talán ő a legkomplettebb, azonnali hozzáadott értéket jelentő választás a Bills offense-be, és egy stabil WR2 szintet biztosan tud szállítani Diggs mögött. Egyelőre ennél többre nincs is szükség. (Matyi)

Értékelés: C. Aki hallgatott Triple Coverage podcastet mostanság, az tudja a véleményem Addisonról. A class legjobb útvonalfutója, de ilyen súly-sebesség kombóval (nem a jó fajtából, hiszen mindössze 18 WR volt az évezredben, akik nem érték el a 79 kilós határt és nem tudtak bejönni 4,45 másodperc alá 40 yardon, és egyik sem volt első körös, és csak ketten top100-asok) én eléggé tartok tőle.

1/21 Los Angeles Chargers
Michael Mayer
TE, Notre Dame

Szarom le, hogy a védelembe is kéne még ember, és még van magasan a Chargers boardomon is játékos. Kell a fegyver Hörbinek, minél több. Addisont az orrom elől vitték el, mérges vagyok, nagyon. Mayer két év alatt 196 célbavételt kapott, ami egy WR-től is szép szám lenne. Elkapni pedig elkapja. Labdával a kezében is potens, nem könnyű levinni. Combine elég rossz lett részéről, de a meccsfelvételek meggyőztek. Inkább akartam TE-t vinni a 2. körben, de borult a tervem. (PaPa)

Értékelés: B+. Simán látom ezt magam előtt a valóságban is, a Chargers ilyen TE-t keres, főleg Kellen Moore kezei alá. Még nem teljesen tudom, hogyan érzek ezzel kapcsolatban, mert talán egy dinamikusabb játékos kellene inkább a támadósorba, bár olyan meg kevés van értéken a draft ezen pontján. Jó ez, legfeljebb kevésbé sexy.

1/22 Baltimore Ravens
Nolan Smith
Edge, Georgia

Need is, meg bpa is, és minden top CB, WR kiment, így edge irányba megyünk és szerintem jó fit lesz a Ravenshöz. (Pipszi)

Értékelés: A-. Nagy steal Smith a draft ezen pontján, és jól is illik a Ravensbe. Az egyetlen probléma, hogy van két fiatal Oweh és Ojabo személyében a poszton, bár szerintem Smith mindkettőt lepipálja hamar.

1/23 Arizona Cardinals (from MIN)
Darnell Wright
OT, Tennessee

Ez volt az egyetlen ajánlat, ami igazából tetszett. Nem szerettem volna ennyire hátra menni, de ezen kívűl egy ajánlatot kaptam, az pedig nem tetszett annyira, így inkább nagyobb hátramozgást választottam és így a következő két évben kezdődik az igazi rebuild. A támadófalban egyedül Humphries van, akit magabiztosan rakok a kezdőmbe, ráadásul pont RT-be kell az ember és így legalább az OL két széle rendben van a keretben, ha már más nincs. Kellett az erősítés az OL-be, hogy a sérülésből felépülő Kyler (vagy majd 24-től Caleb) ne meneküljön az életéért egyfolytában. (Beastmode)

Értékelés: A+. Nagyon messze ment hátra a Cardinals, de ezt kompenzálta azzal, hogy egy nagy stealt húzott, és még be is zsebelt milliónyi picket, amire nagy szükségük lesz. Ennél jobban nem igazán lehetett volna kijönni ebből az első körből arizonai szemmel. Wright nálam egyébként az OT1 idén (bár minimális különbséggel, mindenesetre nálam egyértelműen ugyanazon a polcon van mint Paris Johnson és Broderick Jones).

1/24 Pittsburgh Steelers
Brian Branch
S, Alabama

Eredetileg Portert akartam aztán Wrightot. Így marad Branch mindenesnek/nickelnek/extra rushernek. Tomlinék szeretik az ilyesmit meg a safetyket is, bár nickelben is sokat jatszathatnák. (ewzywv)

Értékelés: B. Már készítettem az A+ értékelést, ha egy lecserével is behúzzák Wrightot, akit a helyükben a 1/17-re is vittem volna. Erre a Branch-Steelers házasságra eddig még nem igazán gondoltam és nem is tudom, hogyan érezzek vele. Hátravont safetyben Minkah Fitzpatrick miatt nem igazán játszhatna, így leginkább egy slot corner lehet, amiben végülis a legnagyobb tapasztalata van.

1/25 New York Giants
Myles Murphy
Edge, Clemson

Bár Murphy nagyot csúszott a kezdeti mock-okhoz képest, talán a needek közül ő van itt a legjobb értéken. Az orrom előtt ment ki Branch, aki álom lett volna ide, így legyen a hulladék secondary előtt egy bika fal. Az O-t majd megoldja ‘Mr. 45M+ pénzt kérek’ (hesta)

Értékelés: C. Murphy itt abszolút értéken van már, viszont nem hiszem, hogy ő kéne a Giantsnek Ojulari és Thibodeaux mellé, mikor elég sok needjük van még. Kevés poszt megoldott fiatalokkal a Giantsnél, a pass rusher pont ilyen, így nem kéne első kört áldozni rá.

1/26 Dallas Cowboys
O’Cyrus Torrence
G, Florida

A kevés need közül az egyik a guard, és Torrence nálam megéri az első kört. Van még mit csiszolni a játékán, de hosszú távra megoldhatja a pozíciót. A csoportrivális Eagles védőfalától tartok annyira, hogy az O-line-t priorizáljam. (Gergő)

Értékelés: B. Szerintem Steve Avila jobban illene a Cowboys rendszerébe, ha már guardot húznak, amit egyébként a való életben is el tudok képzelni itt a kör végén.

1/27 TRADE Pittsburgh Steelers
Bryan Bresee
DT, Clemson

Seahawks adja: 1/27
Steelers adja: 2/32 + 4/120 + 2024/4

Heyward már öreg, jöhet az utódja. Fal belseje amúgy se combos. (ewzywv)

Értékelés: B+. Szeretem, amikor valaki okosan cserél fel olyan csapat elé, ahol jó eséllyel az adott posztra húznának. A Saintsnél és az Eaglesnél is jó esély lett volna erre, és a játékos is tetszik a csapathoz. Egyedül annyit kifogásolnék, hogy nem tudom mennyire kellett védőfalember a Steelersbe idén és felcserélve.

1/28 New England Patriots
Julius Brents
CB, Kansas State

Konszenzus szerint reach? Igen. Bill Belichicket érdekli a konszenzus board? Nem. CB1 lehet belőle? Igen, és pont ez kéne ebbe a cornersorba. A sok kistestű mellé így elhozom azt a játékost, akinek egyedül a sebességével van kisebb probléma azon kívül mindent kipipál, amit egy CB-től látni akarok. Tökéletes felépítés hosszú karokkal, jó fordulékonysággal, olyan robbanékonysági képességgel, ami párját ritkítja. Emellett mind emberezésben és zónázásban is használható és jól is szerel. (Danika95)

Értékelés: C-. Bírom Brentset egyébként, de azért nem ilyen magasan, és szinte biztosan bent lett volna még a Patriots második húzásánál is. Azt megadom Danikának, hogy belichickes húzás lett reach defensive back szempontból.

1/29 New Orleans Saints (from DEN via MIA via SF)
Calijah Kancey
iDL, Pitt

Nem gondoltam volna, hogy itt még elérhető lesz. Szóval BPA is és óriási needre jön miután a Saints 3 embert is elvesztett a védőfalból. Ugyan alulméretezett, amit a Saints általában nem szokott szeretni, de engem ez a helyükben nem érdekelne, főleg a draft ezen pontján. Mert lehet, hogy kicsi, de brutálisan robbanékony és egy nagyon jó belső pass rusher lehet belőle. (Szatya)

Értékelés: B. Kettős érzéseim vannak, mert az aggályaim ellenére összességében bírom Kancey-t és szurkolok, hogy beváljon, viszont a Saints nagyon más stílusú játékosokat kedvel a falban.

1/30 TRADE Las Vegas Raiders
Mazi Smith
iDL, Michigan

Eagles adja: 1/30
Raiders adja: 2/38 + 3/100

A kör végén megindult a DT rush, féltem, hogy kimegy Smith, akit 2/38-ra kiszemeltem, ezért cseréltem fel, trade value chart alapján egálra jött ki a csere. Ő egy atletikus szörny, akiben komoly pass rush potenciál lakozik, jelenleg azonban még eléggé nyers a technikája. Futás ellen azonban már most hasznos játékos lehet, képes a duplázások felvételére, nagyon nehéz őt kimozgatni, amire nagy szüksége van a Raiders védőfalának (Tillery nem fogja megállítani a futást). Talán nem reach a húzás, PFF és konszenzus board alapján úgy éreztem, rendben van ez a pick. Sokat gondolkodtam, mert felmerült bennem John Michael Schmitz, de belső támadófalember a 3. kör elején is lesz értéken. (Atreus92)

Értékelés: B. A need és a fit is tetszik, ha a saját helyükön viszik még jobban tetszene. Ez az egyetlen kifogásom, mert szerintem még elérhető lett volna 8 pickkel később is, vagy ha ő nem, akkor a poszton Benton igen (vagy Adebawore, bár ő azért más stílusú), így a felcsere miatt nem vagyok teljesen elégedett.

1/31 Kansas City Chiefs
Darnell Washington
TE, Georgia

Szükség lenne erősíteni az OL-t, mert Jawaan Taylor mégse olyan jó tackle? Check, Darnell a te embered, akkora a cula, hogy bárkit megblokkol. Mahomes nem tud passzolni, mert hárman lógnak Kelce-n, Toney és James a Giants-es időket beszélik meg éppen, MVS és Moore pedig TikTokot készít JuJu emlékére? Check, Darnell a te embered, előremegy oszt elkap, bármit, mindent is, kétszer is. Utálnád, hogy ha a needek helyett a liga legjobb csapata és irányítója csak szimplán tovább erősödne egy nem várt de látványos luxus pick-kel, mint ami pár éve Edwards-Helaire volt (lehetett volna)? Check, Darnell a te embered, őt utálhatod emiatt. Infláció? Darnell. Világbéke? Darnell. (Maetthy)

Értékelés: B+. Valahogy az az érzésem minden mock draftnál, hogy a Chiefs húzása már nem fair, hogy tovább erősödik egy nagyon jó játékossal a bajnok. Persze ez teljesen nonszensz dolog a részemről. Mindenesetre nagyon fun lenne, ha Washingtont megtanítják rendesen elkapóként használni.

Folytatása következik a második körrel…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!