Connect with us

Összefoglaló

Akiknek sikerült a kezdőbe kerülniük az előszezon során

Lement három forduló az előszezonból, vagyis a kezdő posztokért már a legtöbb helyen leosztották a lapokat. Ezúttal azokat a játékosokat szedtük össze, akik ha nem is a semmiből, de az előszezonnak hála nyertek egy helyet a kezdőbe, akár a saját remek teljesítményük, akár egy sajnálatos sérülés miatt.

 

 

Chris Hogan

 

A Patriots elkapója Julian Edelman ACL-szakadását követően kerülhet előtérbe Tom Brady fegyverarzenáljába, amit a Lions védői első kézből megtapasztalhattak. Hogan 4 elkapásból 70 yarddal és két TD-vel szomorította a Lions szurkolóit, valamint ezzel próbálta feledtetni Brady kedvenc célpontjának hiányát. Edelman kiesése fájó, de van olyan erős és mély az a Patiots offense, hogy ezt is elbírja.

 

Geneo Grissom

 

Maradunk a címvédőnél, hiszen nem csak a támadó, de a védőoldalon is történtek fejlemények. Rövid időn belül ugyanis alaposan megcsappant a pass rusher állomány Foxboroban, ami miatt a harmadéves Grissom lehet a kezdő Trey Flowers túloldalán. Rob Ninkovich visszavonult, az újonc Derek Rivers úgy néz ki a teljes idényt kihagyja sérülés miatt, Kony Ealyt pedig tegnap elküldték, így házon belül így tudják csak megoldani a problémát. A pass rushsal már tavaly is gondok voltak, de ha idén is bajnoki cím lesz a vége a történetnek, akkor aligha bánják majd a szurkolók.

 

Chris Carson

 

Ide azért még tegyünk egy nagyon vastag kérdőjelet, de ha továbbra is így játszik, akkor minden esélye megvan a kezdőcsapatba. Eddie Lacy egyelőre szenved emögött a támadófal mögött, Thomas Rawls és C.J. Prosise pedig még nem álltak a csapat rendelkezésére sérülés miatt, Carson viszont lubickol a futó és passzjátékok során is, legutóbb pedig már az első csapatban kapott lehetőséget a Chiefs ellen.

 

Kareem Hunt

 

 

 

Hunt már a training camp megkezdése előtt is esélyes volt arra, hogy szépen fokozatosan kitúrja Spencer Ware-t a kezdőből, de az ötödéves futó sérülése megkönnyítette a dolgát. Azóta kiderült, hogy Ware-nek ennyi volt a szezon, szóval innentől már csak Hunt bénázhatja el a kezdőt.

 

 

John Brown

 

Az ő neve azért nem akkora meglepetés, bár az elmúlt napokban-hetekben azért elég gyakran felmerült, hogy hátrébb csúszott a depth charton. A Falcons ellen lépett először pályára az előszezonban, és rögtön jelezte Bruce Ariansék felé, hogy itt bizony nem kérdés, hogy melyik elkapó kezdjen a pálya szélén. 2 elkapás, 49 yard, két TD, a tankönyvekben sem tanítják jobban hogyan kell demonstrálni.

 

ArDarius Stewart

 

A New York Jets elkapóállománya szinte teljesen lecserélődött. A tavalyi kezdőhármasból Brandon Marshall és Eric Decker távoztak, Quincy Enunwa pedig sérülés miatt kihagyja a szezont, így nagy kérdőjel volt, hogy ki lesz az a két-három elkapó, aki kezdeni fog majd a támadósorban. Úgy tűnik az egyikre megvan a válasz, mert az újonc ArDarius Stewart remekül játszott a Giants ellen a maga 82 yardjával és két TD-jével, még ha csak a cserevédelem ellen is tette mindezt. Viszont amilyen merítési lehetősége van Todd Bowlesnak erre a posztra, már ez is elég meggyőző érv lehet arra, hogy ő kezdjen.

 

DeShone Kizer

 

Brandon Weeden után újra egy újonc Browns irányító vezetheti a pályán a támadósort az első héten, Kizer ugyanis elnyerte Hue Jackson bizalmát Cody Kesslerrel és Brock Osweiler szemben. Tavaly elég pechesek voltak, mert sorra dőltek ki az irányítók, de a megerősített támadófallal ez talán már nem lesz jelen 2017-ben, Kizer pedig szépen fokozatosan szokik bele a ligába.

 

 

Joe Schobert

 

 

Schobert egyik pillanatról a másikra került a Browns kezdőjébe az előszezon során, de elképesztő látni ahogy mindenhol ott van a pályán a másodéves játékos, legyen szó passzjátékról vagy futásról. Az új 4-3-as védelembe meg is találta Gregg Williams a tökéletes középső linebackert.

 

Jaylon Smith

 

Az ő kezdetésére is nagy esély volt, de Anthony Hitchens sérülésével szinte kizárt, hogy ne kerüljön a kezdőcsapatba. Talán sikerül olyan erőnléti állapotba hozni a Giants elleni nyitómeccsre, hogy végigbírja a 60 percnyi játékidőt.

 

Kevin White

 

Cameron Meredith súlyos sérülést szenvedett a Titans elleni előszezon találkozón, ami miatt nem is léphet már pályára ebben a szezonban. Ezzel pedig első számú elkapóját vesztette el a Bears, de a jelentkezők száma elég nagy. Chicagóban ezen a tavasszal alaposan betáraztak elkapókból, és rövidtávon kötöttek velük szerződést. Ilyen volt Victor Cruz, Markus Wheaton és Kendall Wright is, akik White-tal egyetemben szintén pályáznak a WR1 szerepre, de talán White-nak van erre most a legnagyobb esélye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group