Connect with us

Draft

FK Mock Draft 8.0 – Két debütáns

Hiába volt már nem egy, nem kettő mock draft idén, ezeket sose lehet megunni. Ráadásul most két, az eddigiekből teljesen kimaradó szerkesztő hozott össze egy közös mockot. Felépítésében ez is kicsit egyedi lett de, alapvetően szabad volt minden. Tradeből pedig nem volt hiány. 

Az fűszerezés most abban valósult meg, hogy nem csapatokat osztottunk fel, hanem pickeket. Véletlenszerűen kisorsoltuk a 32 picket egymás között. Így az is megtörént például, hogy a Miami 3 első körös pickjéből 2 hozzám került, míg a középső Renninganhez.

Nézzük először az alapot, tehát, hogy ki melyik pickeket kapta a sorsolás után.

A draft során az adott picket birtokló csapat jelezhette, hogy nyitott-e a lecserére. Ajánlatot természetesen máskor is lehetett adni, de a legtöbb csere úgy született, hogy arról jelzett a csapat. A trade megállapodása mindig két emberes volt. Ha véletlenül valaki egy átlala birtokolt pickkel szeretett volna mozogni egy szintén nála lévő csapat helyére, akkor a másik fél szállt be az eladó szerepébe ideiglenesen.

Értékelést a választó mindig írt, amit kiegészíthetett a másikunk is, ha gondolta. Cserék esetén viszont mindketten kifejtettük a véleményünk.

A szabályok után pedig jöhetnek a pickek!

 1/1 Cincinnati Bengals
 Joe Burrow
 QB, LSU

Renningan: Ez az idei draft legunalmasabb húzása. A csapatnak új irányító kell, Burrow a legbiztosabb célpont. Cserélni nincs értelme, gyorsan le is tudtam.

 TRADE 1/2 Atlanta Falcons
 Chase Young
 Edge, Ohio State
  • Redskins adja: 1/2
  • Falcons adja: 1/16 + 2/16 + 2021/1 + 2021/5

Renningan: A pickek alapvetően túl vannak értékelve, Tunsilokért dobálják a két első köröket (Marcus Davenport is két elsőbe került anno a Saintsnek a drafton és fele annyira tehetséges sincs), egy kicsivel jobb játékos pedig már minimum első kört ér, ha újonc szerződéssel játszik. Frank Clarknak, akinél Young könnyen jobb lehet, egy óriási szerződéssel együtt adott 1.+2. kört a Chiefs. Ilyen alapon egy négy évig bagóért játszó, óriási potenciállal rendelkező edge rusher miért ne érhetne két első kört? Idén így is, úgy is fel kellett volna áldozni pár picket egy normálisabb pass rusherért, akkor meg már inkább megfizetem azt, aki azonnal magasabb polcra helyezheti a védelmemet. A csoport haláli, de a Falcons nem rossz, Dan Quinn pedig win now-ban van. Az sem lepne meg különösebben, ha a valóságban is összejönne, csinált már ilyet a Falcons.

Alatriste: Nem gondoltam elsőre, hogy le fogok cserélni. Nem is jeleztem, de aztán “csörgött a telefon”. Nagyon meglepett a Falcons megkeresése, mert az óperenciás tengeren is túlról akartak feljönni. A játékunk leghosszabb alkudozása után azonban végül belementem a cserébe. A döntés hátterében több dolog is állt. Az 1/2-es pick és Young nagyon komoly érték. Ha itt jött volna Chase az egyből óriásit emelt volna az amúgy nem rossz csapatrészen, de 2. körös pick híján 64 picket kellett volna várni a következő húzásig, ami nagyon sok. A másik döntő érv pedig a jövő évi első kör volt. A Falcons csoportja kemény. Brees és Brady mellett nagyon jól kell szerepeljen Quinn alakulata, hogy PO-ba jusson. A fővárosban addig dönthetnek, hogy a Haskins projektben van-e fantázia. Ha van, jövőre dupla első körrel lehet támogatni, ha mégse, akkor ez elég jó alap már arra, hogy akárhol is végezzen a csapat, legyen esélye felcserélni egy top QB-ért 2021-ben. A plusz 5. kör ilyen magasságok mellett mondhatni apróság volt csak.

 TRADE 1/3 Los Angeles Chargers
 Tua Tagovailoa
 QB, Alabama
  • Lions adja: 1/3
  • Chargers adja: 1/6 + 2/38

Alatriste: Mindenképp szerettem volna QB-t szerezni a Chargerssel. Taylort lehet szeretni, de egy felturbózott keretet nem azért csinálsz, hogy majd Tyrod talán be tud vinni a PO-ba. Tua plafonja óriási. Ha egészséges lenne, komoly vita volna, ki legyen az 1/1. Ha időre van szüksége, tanulnia kell, vagy csak még nem épült fel teljesen a sérülésből, akkor Taylor tud kezdeni pár meccsen. Azonban amint készen áll, be kell tenni a csapatba és a határ valóban a csillagos ég.

Renningan: Áron alul adtam el a picket, de féltem, hogy senki nem fog felmozogni, pedig szükség van az extra pickekre.

 TRADE 1/4 Jacksonville Jaguars
 Jeffrey Okudah
 CB, Ohio State
  • Giants adja: 1/4
  • Jaguars adja: 1/20 + Yannick Ngakoue

Alatriste: Nehéz szívvel ajánlottam be ezt a cserét. A Jaguars helyében én minden követ megmozgatnék, hogy valahogy Floridában tartsam Yannick-ot. Azonban nagyon úgy fest a hírek alapján, hogy Ngakoue hajthatatlan. Egy holdout senkinek se jó. Szóval mindkét fél érdeke idén értékre váltani. Ha elcseréled egy elit játékosod, akkor legalább olyan jót szeretnél kapni. Okudah elit prospect és ebbe a megtépázott secondarybe úgy kellene, mint egy falat kenyér. Jeffrey akkora tehetség a posztján, mint Ramsey volt pár éve – láss csodát, épp az ő örökségét kéne átvennie.

Renningan: Most jött ki a hír, hogy a Giants akár IRL is hátra cserélhet, én pedig eleve ezt szerettem volna. Okudah és Simmons is tehetséges játékos, de a cornernél nagyobb need volt a pass rush, a svájci bicskától pedig kicsit félek, nem lepne meg, ha a való életben is csúszna. Ngakoue egy 1.+2. kört ér még úgy is, hogy meg kell fizetnem, a kör közepén pedig érkezhet valaki a secondarybe, ha úgy alakul: egy elit + egy tehetséges játékos jobb, mint egy simán nagyon tehetséges.

 1/5 Miami Dolphins
 Justin Herbert
 QB, Oregon

Alatriste: Elbír-e egy franchise két évnyi tankolást? Be lehet-e adni két éven át a világ legnagyobb show-műsorában, hogy de majd 2021-ben? Szerintem büntetlenül nem. A csoportot uraló dinasztia megbomlott. Itt az esély egy új csapatnak betörni a helyükre. A három idei első körös pick óriási lehetőség, de mindenek előtt irányító kell. Herbert prototípus NFL irányító. Vannak hibái, de nem lenne nagyobb meglepetés a draftolása, mint tavaly Daniel Jonesé volt. Aki utólag már nem is produkált olyan nagyon vészes újonc évet. Herbert szintén tud készülni a szezon elején Fitzpatrick mögött, hogy aztán a szezon során valamikor átvegye a helyét.

 TRADE 1/6 Cleveland Browns
 Jedrick Wills
 OT, Alabama
  • Lions adja: 1/6
  • Browns adja: 1/10 + 3/74

Renningan: Ha a Lions GM-eként tudom, hogy a Jaguars feljön Okudah-ért, akkor kétszer is meggondolom a cserét. Most viszont ott vagyok a senki földjén. Simmonstól továbbra is tartok, és bár egy rendkívül érdekes játékos, pont olyan poszton/posztokon bevethető, ahol a csapat jól áll, nem is feltétlenül jó fit Patricia rendszerébe, ráadásul Jamie Collins személyében érkezett is hozzá hasonló módon használható linebacker. OT-t persze választhatnék, de egyik sem tűnik kihagyhatatlannak és a borzalmas Vaitai szerződés miatt amúgy is inkább a fal belsejét kellene erősíteni.

Így kapóra jött a Browns érdeklődése, ami ezúttal nem akarta a véletlenre bízni Baker Mayfield vakoldalának védelmét és behúzta a class legjobb tackle-jét.

Alatriste: Renningan egy általa birtokolt pickkel szeretett volna feljönni egy másik sajátja helyére. Szóval átvettem a Lionst ideiglenesen. Egy lecsere már megtörtént és a fő kiszemelt Okudah nem elérhető. Se OT se WR nincs olyan, akit lehetetlen lenne bent hagyni (főleg Vaitai szerződtetése miatt), így a legjobb megoldás újra lecserélni, (és hol van még a vége…).

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 1/7 Carolina Panthers
 Derrick Brown
 DT, Auburn

Alatriste: Kevés csapatnak akkora needje a DT, mint a Panthersnek. Short még mindig jó játékos, de egymaga kevés oda belülre. Brownnal párban viszont hamar a liga elitjéhez csatlakozhatnak.

Renningan: Meglepett a pick, falemberre számítottam, CMC-nek és Teddynek sem árt a jó fal, de végül is védhető.

1/8 Arizona Cardinals
Tristan Wirfs
OT, Iowa

Renningan: Remekül alakultak a dolgok. Hopkins miatt nem kellett elkapó, felcserélni pedig nem akartam, így csak reménykedni lehetett, hogy a class egyik top 2-es falembere lecsúszik hozzám. A türelemjáték bejött, prémium tehetség érkezett a fal jobb oldalára.

 1/9 Jacksonville Jaguars
 Jerry Jeudy
 WR, Alabama

Alatriste: Két opció volt velem szemben. Mit akarok jobban, megvédeni Minshew-t vagy segíteni neki, hogy könnyebben szabadulhasson a labdától? Végül úgy gondoltam, hogy inkább választom Robinsont még legalább egy évre vak oldali tackle-nek, mint azt a skill személyzetet. Jeudy itt már lassan steelnek is tekinthető. Egy 100 százalékban NFL kész elkapó, aki pontosan azon a fűszálon fogja várni a labdát, ahova az fel volt rajzolva. DJ Chark mögött nagyon szegényes ez az elkapó szekció, így viszont akár olyan vikingsosan lehet a csapatnak 1A és 1B első számú elkapója.

 TRADE 1/10 Oakland Raiders
 CeeDee Lamb
 WR, Oklahoma
  • Lions adja: 1/10
  • Raiders adja: 1/12 + 3/80 + 4/121

Renningan: A Jaguars pickje nagyon jól jött, így ugyanis felértékelődött az 1/10-es cetli. Nem volt senki, akiért megőrültem volna, már a Raiders eredeti 1/12 + 3/80-as ajánlatát is majdnem elfogadtam, amikor csengetett a Broncos. A Raidershez viszont mindenképp Lambet szerettem volna, Carr mellé egy Ruggs kaliberű speedster nagyon nem illett, így emeltem a tétet. Mindenki jól járt.

Alatriste:  Ez a Lions pick nem akar összejönni. Nem hibáztatom Józsit, ismét nem volt kihagyhatatlan játékos és nemcsak egy, de rögtön két csapat is jött volna. Én a Broncosszal próbálkoztam felmozogni, azonban végül a Raiders ajánlata erősebbnek bizonyult. Lamb pedig komoly ORoY esélyes lehet szerintem ebben a támadósorban. Nagyon tetszett az elképzelés.

 1/11 New York Jets
 Andrew Thomas
 OT, Georgia

AlatristeHasonló dilemma volt, mint a Jaguarsnál azzal a különbséggel, hogy az igazán szimpatikus elkapók már elfogytak. Komoly gondban lettem volna, ha akár Jeudy akár Lamb elérhető még. Nélkülük sem kell azonban bánkódnia a Jetsnek. A támadófal komoly megerősítése csak részben ment végbe. Továbbá komoly orvosi költségeket vonna maga után, ha valóban George Fant lenne Darnold vakoldali tackle-je. Thomas szerintem a leg-NFL-készebb OT idén és talán az egyetlen igazán true LT. Egyesek szerint nincs akkora potenciál benne, mint a már kiment OT-kben, de első naptól kezdethető és ha csak annyit csinál, hogy újoncként is hoz egy átlagnál kicsit jobb szintet, Sam már nagyon fog örülni.

 TRADE 1/12 Denver Broncos
 Isaiah Simmons
 LB, Clemson
  • Lions adja: 1/12
  • Broncos adja: 1/15 + 3/83

Alatriste: Igen, megint lecserélt a Lions. Jó ideje csúszott már Simmons, ami felkeltette a Broncos érdeklődését. Megpróbáltam már két pickkel ezelőtt is felmenni érte, de az nem sikerült. Fangio mindig is nagyon értett a linebackerekhez. Noha Simmons nem az a fajta játékos, akiket a keresztapa már a 80-as években is edzett, de egy olyan védelmi koordinátor, mint az öreg ezer és egy lehetőséget láthat Simmonsban.

Renningan: Moneyball emberek! Az 1/3-es pickből már csináltam egy 2/6-ost, három harmadik- és egy negyedik körös cetlit. Ezzel már IRL is kibékülnék, főleg, hogy végül sikerült az Okudah elvesztése után kiötlött B-terv.

 1/13 San Francisco 49ers
 Henry Ruggs
 WR, Alabama

RenninganEgy másodpercig nem gondolkodtam a dolgon, ismét óriási szerencsém volt. A 49ersnek nincs 2-4. körös pickje, így csak fortunán múlott, hogy lecsúszik-e hozzám az egyik top 3-as elkapó. Bejött.

 1/14 Tampa Bay Buccaneers
 Josh Jones
 OT, Houston

AlatristeKicsit szembe mentem az árral, hisz bent volt még Becton is. Tom Brady mellé olyan játékos kell, aki már 2020 első meccsén (ha lesz) tud segíteni a csapaton. Becton plafonja óriási, de a Buccaneersnek nincs ideje várni 1-2 évet, míg beletanul teljesen a pozícióba Louisville óriása. Jones se egy kész termék, messze nem az, de magasabb a padlója szerintem és jobban tudja segíteni a csapatát passzjátékban 2020-ban, mint Becton.

 1/15 Detroit Lions (from Chargers, Browns, Raiders, Denver)
 C.J. Henderson
 CB, Florida

RenninganMég itt is lett volna érdeklődő, de többet már nem mertem kockáztatni. A corner óriási need volt, Henderson itt talán már steal is, szóval hibátlan.

Alatriste: Megmondom őszintén, itt bontottam egy sört. Nem gondoltam, hogy egyszer pick lesz belőle, de végül egy második, három harmadik és egy negyedik körös extra pick után csak jött végre játékos Michiganbe. Okudah-ról lemaradt a csapat, de ha azt nézem, hogy a poszt második legjobb játékosát bezsebelték és szereztek 5 extra picket akkor csak jót tett velük a Jaguars azzal, hogy elvitték Jeffrey-t.

 1/16 Washington Redskins (from Falcons)
 K'Lavon Chaisson
 Edge, LSU

Alatriste: A Dallas szeretett volna cserélni 1 helyet, de divízió riválissal ilyet nem játszunk. A picknél végül hasonló történet, mint a Lions esetében. A legjobbról a poszton lemaradtam, de a második legjobb összejött, miközben komoly ellenértéket zsebeltem be. A Sweat – Kerrigan duó nem rossz, de ha kiegészülnek Chaissonnal, az a védőfal egészen kiemelkedő is lehet. A plusz második kör és jövő évi első pedig megérte azt a különbséget, ami Young és Chaisson között van.

 TRADE 1/17 Miami Dolphins
 Mekhi Becton
 OT, Louisville
  • Cowboys adja: 1/17 + 4/123
  • Dolphins  adja:1/22 + 3/70

Renningan: A Cowboysszal fel akartam menni a Redskins helyére Chaissonért, de a csoportrivális GM-e hallani sem akart róla. Ekkor jelentkezett a Vikings, én pedig felhívtam a Dolphinst, hogy Mekhi Becton nem biztos, hogy túléli a picket, így meg lehet próbálni túllicitálni a Minnesotát. A Dolphins GM-eként meg is léptem ezt és behúztam egy szó szerint órási stealt, ráadásul még picket sem veszítettem (még ha a hátramozgás nagy is lett).

Alatriste: Az idei class legnagyobb boom or bust játékosa. Bectonban óriási a bukás faktor, de persze ha kijön a lépés neki, akkor a draft steelje is lehet. Nagyon nyers, de egy szörnyeteg. Ha van csapat akinél megéri a kockázatot az a Miami.

 TRADE 1/18 Minnesota Vikings
 Kristian Fulton
 CB, LSU
  • Cowboys adja: 1/18
  • Vikings adja: 1/22 + 3/89

Alatriste:  Mentem volna már az előző pickkel is a Vikingsszal. A cél már akkor is Fulton volt. Az idei classban természetesen kiemelkedik Okudah. Mögötte szintén egyedül áll Henderson, de a maradék játékosok közül nálam messze Fulton az, aki a legjobban tetszik. Egyetemen is már az első számú elkapót kellett fognia és mivel elment a Vikings kezdő 3 cornere, itt is ez várhat rá. Ha első számú CB, akkor pedig nálam már csak ő maradt bent, így jönni akartam, mert féltem a Raiderstől.

Renningan: Senki nem tetszett itt, legalábbis nem annyira, hogy egy extra harmadik körös pickért ne tudjak lemondani róla. Azonnal rábólintottam a dologra.

 1/19 Las Vegas Raiders
 A.J. Terrell
 CB, Clemson

Alatriste: Piszkosul szerettem volna lecserélni, de nem volt ajánlat. Sokat gondolkoztam, hogy CB vagy az itt már elég jó értéket képviselő Kinlaw legyen-e, végül a corner égetőbbnek tűnt. Az pedig, hogy ő vagy Gladney csak személyes preferencia volt.

 1/20 New York Giants (from Jaguars)
 Jeff Gladney
 CB, TCU

Renningan: Ez is álomforgatókönyv lett. Nemcsak, hogy szereztem egy elit pass rushert, de még egy nagyon tehetséges, jó mentalitású corner is jött. Gladney futás ellen sem utolsó, a Giantsnél pedig ez kvázi prioritás, az pedig, hogy coverage-ben sem ügyetlen, csak hab a tortán.

 1/21 Philadelphia Eagles
 Denzel Mims
 WR, Baylor

Renningan: Felcseréltem volna Ruggsért, ha tehetem, de a Lionsszel ennyire nem akartam hátra mozogni, a 49ers pedig ki volt lőve, így megelégszek a maradékkal. Mimst imádni fogják Philadelphiában: egyrészt még mindig kevesebbet droppol, mint Agholor, másrészt ő elkapni is tud.

 1/22 Dallas Cowboys (from Dolphins, Vikings)
 Yetur Gross-Matos
 Edge, Penn State

Renningan: Nem vagyok teljesen elégedett, de végeredménybe sikerült megerősíteni a védőfalat, az extra pickeket pedig el lehet lőni a támadófal belsejére és a secondaryre. Lehetett volna rosszabb is.

 1/23 New England Patriots
 Jordan Love
 QB, Utah State

Renningan: Hoyeréktől nem vagyok elájulva, és azt sem tartom kizártnak, hogy a Pats IRL akár fel is cserélhet Love-ért. Nem épp a leginkább BB-kompatibilis irányító, de egy jó rendszerben akár lehet belőle valami. Brissettnél például sokkal többet látok benne, az pedig már majdnem franchise QB szint.

Alatriste: Nem csodálkoznék, ha a valóságban sem mozogna sokat a Patriots. Ugyanakkor ha én lennék a csapat helyében, megpróbáltam volna feljönni valahogy. Természetesen megértem azt is, ha nem mozog idén a csapat és meglátják ki “marad”, illetve készülnek a 2021-es classra.

 1/24 New Orleans Saints
 Patrick Queen
 LB, LSU

Alatriste: Bár kicsit gondolkoztam a picken, végülis elég egyértelmű lett a választás. Davis öregszik, Anzalone nem az, aki első számú ember lenne, így kell ide az új erő. A roster egyébként eléggé tele van, máshova maximum mélyíteni tudtam volna, míg a LB sorba Queen már első napon is kezdő és komoly hatással bíró játékos lehet.

 1/25 Minnesota Vikings
 Javon Kinlaw
 DT, South Carolina

Renningan: Két jelöltem volt, de miután megtudtam, hogy az előző cetlivel a GM-társam eredetileg is Fultonért ment volna, nem pedig Bectonért, így úgy voltam vele, ha lúd, hát legyen kövér. Kinlaw top 20-as tehetség, óriási steal, azonnal kezdő lesz és olyan védelem állhat vele össze, ami mellé már lassan támadósor sem kell.

Alatriste: Itt komolyan csodálkoztam, hogy nem Ruiz lett a választás. Ha az előző pickkel a helyemen maradnék és kiment volna Fulton, már ott is valószínűleg a támadófalat erősítettem volna a Michigan volt játékosával.

 1/26 Miami Dolphins
 Xavier McKinney
 S, Alabama

Alatriste: Új irányító és falember után kap egy kis “morzsát” a védelem is. Konkrétan nincs Rowe mellé kezdőbe rakható embere a Dolphinsnak ezen a poszton, így jön a class legjobb safetyje. McKinney tud akár FS akár SS is lenni és egyből a kezdőbe való játékos.

 1/27 Seattle Seahawks
 Cesar Ruiz
 iOL, Michigan

Renningan: A Seahawks a helyemben tuti, hogy hátra fog cserélni, de én szeretem a franchise irányítómat, ezért behúztam a class messze legjobb belső támadófalemberét. Ez még messze nem lesz elég a boldogsághoz, de így is sikerült megdupláznom a jó játékosok számát az OL-ban.

 1/28 Baltimore Ravens
 Kenneth Murray
 LB, Oklahoma

Alatriste: Kevésszer szídtam Józsit, mert kivitte volna a kiszemeltem, de itt pont ez történt. Bár Ruiz nem pont ugyan az a poszt, Yanda utódjának szántam volna a Ravensben. Más belső támadófaleber nincs, akit vittem volna, így jött egy belső LB. Tavaly úgy esett ki a Ravens, hogy Derrick Henry szétfutotta a csapatot. Murrayel ez nem biztos, hogy újra megtörténne.

 TRADE 1/29 Detroit Lions 
 A.J. Epenesa
 Edge, Iowa
  • Titans adja: 1/29
  • Lions adja: 2/38 + 4/109

AlatristeTeletankolta magát a csapat pickekkel, így ideje kicsit költeni is belőlük. Epenesa a Lionsban az egyik kedvec fit az első körben nálam. Érte megérte feljönni és még csak nem is volt drága. A Titans helyében voltam és nem tudtam egyszerűen dönteni. Azok a játékosok akik kellettek volna később is bent lesznek, így a kis lemozgás és az extra 4. kör jobban megtetszett.

Renningan: Csak mert megtehetem. A Chargerstől kapott 2. kört és a saját 4. körösömet feláldozva (tehát a 2/3 még megvan) felmozogtam az első körben és szereztem tökéletes Patricia-fit edge rushert. A védelmem így elég pofásan néz ki, ráadásul még mindig van egy második, öt harmadik, egy negyedik és két ötödik körös pickem (a 6-7.-et már nem is számolom). Ebből már tényleg bármit ki lehet hozni. Sajnos a Patriots-way ennél sokkal konzervatívabb, IRL jó eséllyel egy Okudah+Epenesa duó fog érkezni az első két körben, nulla extra pick társasága mellett – ez sem lenne rossz, de a saját verzióm jobban tetszik.

 1/30 Green Bay Packers
 Justin Jefferson
 WR, LSU

Alatriste: Mivel Gutekunst imád mozogni a drafton, nem lepne meg, ha végülis nem a 30-as picken húzna a Packers. Én kicsit türelmesebb voltam nála és bár gondolkoztam a top3-as egyikéért felmenni, végül nem tettem ajánlatot sem. Mögöttük viszont már annyira egy szinten van több elkapó is, hogy nem érte volna meg mozogni értük. Jeffersonnak sokszor róják fel, hogy slot elkapó, de a Packersnek egyébként nagyon is jól jönne egy ilyen stílusú srác. Adams a szélen adott, de igazi TE sincs, így a pálya közepének bejátszásában Jefferson nagyon jó érték lehet.

 TRADE 1/31 New York Giants
 Grant Delpit
 S, LSU
  • 49ers adja: 1/31
  • Giants adja: 2/36 + 4/110

AlatristeNincs meg a poszton a kezdő szint se. Delpit sokat csúszott ahhoz képest, hogy a draft process elejéhez képest még top10 körül is láttuk a nevét. Itt viszont már olyan értéke van, hogy megérte a pici felmozgást. Amolyan modern LB/S keverék is lehet belőle, és igazi playmakere a védelemnek. Bár Peppers is hasonló szerepkörbe való, de jövőre lejár a szerződése és nem nyújt olyan extrát, hogy mindenképp marasztalnám.

Renningan: A legfontosabb az elkapó volt, mivel az pipa, most már nyugodtan lehet picket gyűjteni.

 1/32 Kansas City Chiefs
 Trevon Diggs
 CB, Alabama

Renningan: Egy nem túl izgalmas húzás a végére. Egy bajnokcsapaton sokat nem lehet erősíteni, egyedül a linebacker- és a CB-sor volt az, amin gondolkoztam (én első körben soha nem húznék futót). Mivel jó LB már nem maradt, így a legjobb elérhető corner érkezett.

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!