Connect with us

Draft

Final Mock 2022 – Dani

– Sziasztok, Katona Dani vagyok, mock draft maximalista.
– Szia Dani!
– 
Túl sok időt szánok információgyűjtésre, túl sok mock draftot és ezzel kapcsolatos cikket olvasok el és túl sok podcastet hallgatok meg, amik arról szólnak, melyik csapat kit húzhat és milyen forgatókönyvek jöhetnek össze. Épp ezért túl sok időmbe telik összerakni a saját mockom, gyártom a szcenáriókat egymás mellé az excelben, írom ki az infókat, hogy hol ki lehet opció.
Ennek hátránya, hogy rengeteg időm megy el rá (amit élvezek, de akkor is), a végső mockom összerakásába pedig bele tudok őrülni, hogy minél jobb legyen és minél több picket eltaláljak. Előnye viszont, hogy elég jól is szoktak sikerülni a jóslataim és hogy nagyon sok infót tudok átadni ezekben a végső mockokban, amiket remélhetőleg élveztek és általuk Ti is felkészültebbek lesztek a nagy napra. 

1/1 Jacksonville Jaguars
Travon Walker
Edge, Georgia

A helyzet az a Jaguarsnál, hogy Baalke Walkert akarja, Pederson Ekwonut, a megfigyelői stáb és állítólag a tulaj viszont Hutchinsont. Ugyan a tulajé lehetne a végső szó, de Khan nem olyan, mint aki ebbe beleszólna és ráerőltetné az akaratát az alkalmazottaira. A döntés így Baalke-é, hiszen ha nem az övé lenne és ne bízna benne Khan, akkor rég ki lenne rúgva és Byron Leftwich lenne a főedző – ezért nem gondolom, hogy Pederson át tudja nyomni az emberét. A Robinson hosszabbítás előtt adtam volna még olyan 20-25% esélyt Ekwonunak és 5%-ot Hutchinsonnak, de most már elég magabiztosan Walker a befutó.

És hogy miért akarja Baalke Walkert Hutchinsonnal szemben? A poén narratíva az, hogy részben mert rosszban van Jim Harbaugh-val és nem akarja, hogy az ő növendéke legyen az 1/1 (és kinézem, hogy van ebben igazság), de ennél fontosabb, hogy Walkernek nagyon hosszúak a karjai (felső 5%), míg Hutchnak nagyon rövidek (alsó 7%). Ez egy elég fontos adottság egy pass rushernél, Baalke pedig nagy hangsúlyt is helyez rá – és egyébként én nem is utálom annyira ezt a picket, mint sokan.

1/2 Detroit Lions
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Ha Walker az 1/1, akkor mindenki 100%-ra veszi, hogy Hutchinson lesz a Lions embere. Én is emellé teszem a voksom végül, de ennyire biztos azért nem vagyok a dolgomban, szerintem valós esélye lehet Thibodeax-nak is. Campbell mellé egyértelműen Hutch illene személyiségileg, de nem Campbell hozza a döntést végső soron, hanem Brad Holmes, aki pedig állítólag NAGYON bírja KT-t, plusz gondolom Penei Sewell is csak pozitívakat mond róla. Egy héttel ezelőtt ha megkérdeznek, nagyon magabiztosan mondtam volna ide Hutchinsont, ha Walker az 1/1, most viszont csak olyan 65% körülinek érzem.

1/3 Houston Texans
Derek Stingley Jr.
CB, LSU

A Texanst nehéz megfejteni alapvetően, de azért a tudtunkra adták, hogy nem elégedettek a cornerback sorukkal. Sokan OT-vel számolnak ide, de szerintem nincs akkora bajuk Tytus Howarddal RT-ben, mint azt gondolnánk vagy kellene. Pass rushert biztosan akarnak, de ha Walker és Hutch az első kettő, akkor itt nem fognak, ugyanis Thibodeaux nem illene a személyiségével Caserio és Easterby mellé. A főedző Lovie Smith elmondta, hogy mennyire kellenek cornerbackek a rendszerébe (ami kissé meglepő, mert a régi rendszerébe nem kellettek annyira), így gyorsan le is csap egyre a draft tetején – és egyre nagyobb a buzz, hogy ez Stingley lesz Gardner helyett. Stingley esetében ugyebár eléggé fekete vagy fehér a történet ilyen magasan, hiszen vagy rendben vannak az orvosok a sérüléseivel vagy nem, nincs köztes állapot. Állítólag a Texansnál rendben vannak ezzel – ahogy a Seahawksnál is, így szerintem legkésőbb ott kiviszik Stingley-t.

1/4 New York Jets
Ikem Ekwonu
OT, NC State

Itt összekaphat a general manager és a főedző. Joe Douglas imádja a támadófalat, közülük elsősorban Ikem Ekwonut, és nem tudjuk, mennyire bízhatnak Mekhi Bectonban hosszú távon, aki állítólag 180 kilósan is jelent már meg a csapatnál. Mindeközben Robert Saleh imádja a pass rushereket, és a csapat el is árulta a piacon, hogy akar hozni valakit, hiszen Chandler Jonesra fájt a foguk – az elkapót is elárulták egyébként. Sokáig Thibodeaux volt nálam ide beírva ceruzával, de a frissebb infók ennek vehemensen mondanak ellent, és én most hiszek ezeknek. Végső soron szerintem Douglas szerelmes Ekwonuba és nem hagyja itt ki. Sokan cornerbacket mondanak egyébként a csapathoz, engem meglepne, kiindulva Saleh múltjából, nem olyan fontos a CB ebbe a rendszerbe.

1/5 New York Giants
Sauce Gardner
CB, Cincinnati

Meglepne, ha a Giants két pickjével nem egy OT és egy CB jönne. Így, hogy kettő is bent van még előbbiből, lehet előrehozzák a CB-t, ami abból a szempontból kockázatos, hogy lehet elvesztik a többre értékelt tackle-jüket, ellenben nagyobb kockázatot érzek abban, hogy a Panthers hátracserél és feljön valaki Sauce-ért, aki mögött jóval nagyobb a szakadék a posztján, mint a Giants két legjobbra értékelt OT-je közt.

Sauce-t pedig nem akarják elveszíteni, mert Wink Martindale rendszerébe elengedhetetlenek a cornerbackek, hiszen rengeteg blitzet hív, így kevesebb emberrel kell levédekezni a passzokat. Egyébként épp ezért nem gondolom, hogy pass rusher jönne a csapathoz az első körben, akkor sem, ha lecsúszik Thibodeaux hozzájuk – Martindale-nek elég egy második napos rusher is, aki hozza a siettetéseket, de sackeket kevésbé.

1/6 Carolina Panthers
Charles Cross
OT, Mississippi State

Ha követjük a morzsákat, akkor itt nem QB fog érkezni, hanem bizony OT – hogy melyik, az jó kérdés. Nagyon szeretne a csapat hátracserélni, Fitterer egyébként is szeret hátra mozogni, ráadásul nincs 2-3. körös pickje a csapatnak, de nem annyira látom, hogy melyik csapat és kiért jönne fel. Saints egy OT-ért nem elképzelhetetlen egyébként, de divízión belüli cserét, ráadásul úgy, hogy QB is lehet belőle, nem szívesen lépnék meg. Esetleg az Eagles vagy a Vikings Sauce-ért, ha a Giants nem őt viszi 1/5-re.

Ha sikerül kicserélni és legalább egy idei második kört bezsebelni, akkor már elképzelhetőnek tartom a QB draftot akár az első körben, akár a másodikban, enélkül viszont OT-t jóslok a csapathoz. Nagyon mondják, hogy Crosst akarják, de Nealről is hallani, ezzel nagy bajban voltam, hogy melyikük lesz.

1/7 New York Giants (from Bears)
Evan Neal
OT, Alabama

A Giantsnél állítólag Ekwonut kevésbé szeretik, inkább Nealt és Crosst tartják sokra. Utóbbival direkt RT snapeket is gyakoroltattak a privát edzésen, hiszen ide tervezik beilleszteni, Andrew Thomast pedig hagyják a bal oldalon. Ebben a forgatókönyvben ugyebár az lesz az emberük, akit a Panthers benthagy, de szerintem mindkét opcióval elégedettek lennének.

Ha nem gondolják túl, ahogy én tettem, és Nealt vagy Crosst viszik elsőre, majd beelőzi valaki őket Sauce-ért, akkor talán Hamilton lehetne a pick, ugyanis a safety is nagyon fontos Martindale rendszerében, fontosabb az edge rushernél is. Sokan mockolnak pass rushert, engem meglepne még úgy is, hogy KT és JJ is bent van.

1/8 Atlanta Falcons
Drake London
WR, USC

A Falconsnak a legnehezebb húzni talán az egész mockban (vagy eggyel hátrébb a Seahawksnak), hiszen annyi lyuk van, hogy hihetetlen. Jöhet Malik Willis irányítani. Jöhet az igazi unikornis Jordan Davis, helyi srác és jövőre lejár az idősödő Grady Jarrett szerződése is. Dean Pees szereti a sokoldalú safetyket, így lehet Kyle Hamilton. Kell a pass rush is nagyon, így Kayvon Thibodeax és Jermaine Johnson is opció – elég komoly opció, ezen nagyon sokat vívódtam. Ahogy elkapó is nagyon kell, itt meg lehet akár Jameson Williams, akár Garrett Wilson, akár Drake London. Egyik sem lepne meg, a csapat időtávja miatt adná magát Jameson (nem idén kell nyernie a Falconsnak, ráérnek a sérülésével), én viszont végül Londonnal megyek, ugyanis Arthur Smith szereti a nagy embereket, láttuk ezt a Titansben is.

1/9 Seattle Seahawks (from Broncos)
Kayvon Thibodeaux
Edge, Oregon

Mindenki hangoztatja, hogy a Seahawks úgyis kicserél, mindig ezt csinálják. Nem zárom ki nyilván ezt az opciót, de azt érdemes figyelembe venni, hogy a nagy hátracserélések akkor voltak, amikor hátul húzott a Hawks és nem voltak már bent első körre értékelt játékosaik. Itt nem ez lesz a helyzet, így maximum egy kisebb hátramozgást látok, hogy még első körös értékelésű játékost vihessenek. Úgy gondolom, hogy ha a Falconsnál (vagy előbb a Lionsnél) nem, akkor itt már kimegy Thibodeaux.

1/10 New York Jets (from Seahawks)
Jermaine Johnson
Edge, Florida State

Ahogy fentebb írtam, a Jets akar pass rushert és elkapót is, ezt tudjuk. Nagyon sokáig ez volt a két poszt, amit belőttem hozzájuk 4-re és 10-re, de Douglas Ekwonu-szerelme miatt itt csak az egyik jöhet. És akkora a buzz arról, hogy New Yorkban imádják Johnsont, hogy nem tudok nem ezzel menni, főleg hogy szerintem Drake London a kiszemelt WR posztra, aki kiment a Falconshoz. Ő lenne egy igazi WR1 típus, akire fel lehet dobni a labdát, amit Zach Wilson szeret. Szóval simán látom azt, hogy a Falcons viszi Johnsont, a Jets pedig Londont, de itt most fordított a helyzet.

TRADE 1/11 Philadelphia Eagles (from Commanders)
Jameson Williams
WR, Alabama

Ellenérték: 1/15 + 3/83

Nagyon sokáig abban gondolkodtam, hogy Jordan Davist akarja az Eagles, és ezért átugorja majd a Ravenst – amit továbbra is bőven elképzelhetőnek tartok (és akkor Burks lenne az 1/18-as pick, ez lenne nekem az álom forgatókönyv). De állítólag nagyon akarják Jamesont, akivel talán sikerülne hozni azt az elemet az offense-be, amit Jalen Reagor nem tudott szolgáltatni. A csoporton belüli felcsere nem a leggyakoribb, de az Eagles tavaly is megoldott egy ilyet.

TRADE 1/12 Pittsburgh Steelers (from Vikings)
Malik Willis
QB, Liberty

Ellenérték: 1/20 + 2/52

A Steelersnél imádják Willist, és ezt nem is rejtik el. Nem tudom, hogy a top10-be fel tudnának-e, akarnának-e menni érte, de szerintem ott nem viszi el senki (maybe Falcons, Seahawks, de szerintem második körre hagyják ezt). Lehetne türelmesen várni a 20. pickig, de ahogy az óra kattog, türelmetlen lesz az ember és fél, hogy valaki elviszi a kiszemeltet, főleg ha irányítóról van szó. Úgyhogy meg kell előzni a Saintset (és egy esetleges Lions-felcserét), Kevin Colbert general manager pedig úgy adja át a stafétát, hogy szerzett egy franchise QB-t az utódnak.

1/13 Houston Texans (from Browns)
Garrett Wilson
WR, Ohio State

Első pick a védelembe, második a támadósorba. Nem lepne meg, ha a Texans felcserélne Wilsonért, állítólag nagyon szeretik és kell is segíteni Davis Millst. De az is lehet, hogy csinál egy tök random dolgot a csapat, mondjuk hátracsere és Karlaftis, ennél a franchise-nál sosem lehet tudni.

1/14 Baltimore Ravens
Jordan Davis
DT, Georgia

Ha Davis bent lesz még a Ravensnél, akkor 1/15-ön már nem lesz. Tökéletes párosítás, objektíven nézve ennél jobb helyet nehéz elképzelni Davisnek, és fordítva is: ennél jobb picket is nehéz elképzelni a Ravensnek. Az egy veszély az, hogy az Eagles átugorja őket, akkor egyébként Kyle Hamilton is adná magát, vagy Trevor Penning. Davisben viszont megtalálják a modern Haloti Ngatájukat a védőfal közepén.

1/15 Washington Commanders (from Eagles via Dolphins)
Chris Olave
WR, Ohio State

Aki hallgatta a legutóbbi podcastünket, elhintettem, hogy ide lesz egy érdekes és hasznos infóm. Mégpedig az, hogy Ron Rivera eddig mindössze három Pro Dayen vett részt (ami nem a hátsó szomszédjában volt), mikor Marty Hurney-vel közösen vezettek egy csapatot. 2011-ben az Auburnnél (Cam Newton) és az LSU-nál (Patrick Peterson) járt, 2017-ben pedig a Stanfordon (Christian McCaffrey). Mindkét évben kihúzta azt az embert, akinek a Pro Dayén járt. Idén az Ohio State edzésén volt ott személyesen, így elég valószínű, hogy az egyik OSU elkapó fog érkezni. Nagy a buzz, hogy Olavét szeretik, de Wilson sem lepne meg. Egyedül Kyle Hamilton miatt látom, hogy elcsábulnak ettől a tervtől.

1/16 New Orleans Saints (from Eagles via Colts)
Trevor Penning
OT, Northern Iowa

Az ideális forgatókönyv a Saintsnek az lenne, ha Olavét és Penninget is el tudnák vinni, de ha így alakulnak a dolgok, akkor erre nem lesz lehetőségük. Úgy gondolom, hogy a Saints egyértelműen a támadófal szélét tartja elsődleges prioritásnak, ezért pedig akár fel is cserélhetnek a top10-be (helló Charles Cross), azonban a Jets hamar elindította az OT-runt, így erre nem került itt sor. Így pedig nem engedhetik a Chargers kezei közé Penninget, úgyhogy itt lecsapnak rá – ha máshogy alakul a board, akkor az Olave + Tyler Smith duót látom a Saintsnél egyébként, Olavénak itt van a padlója.

1/17 Los Angeles Chargers
Zion Johnson
G, Boston College

Nem alakult teljesen jól a helyzet a Chargers számára, pedig megszokhattuk az utóbbi években, hogy valahogy mindig lecsúszik hozzájuk egy top tehetség – itt viszont sem Penning, sem Olave nem elérhető. Végülis Zion Johnson is top tehetség, csak nem prémium poszton. A falat viszont meg kell erősíteni, és ha tackle-lel nem sikerül, akkor bizony guarddal, és legfeljebb Feiler kimozog tackle-be. Johnsonnal viszont egy nagyon biztos pontot találnának maguknak Herbert elé.

1/18 Philadelphia Eagles (from Saints)
Kyle Hamilton
S, Notre Dame

A nagy csúszásnak itt van vége. Álomforgatókönyv az Eaglesnek? Igen. Össze is jön?  ¯\_(ツ)_/¯. A Commandersnél fontosabb lehet a WR, a Vikingsnál a hátracsere, a Ravensnél Davis, egyesével mindegyik könnyen elképzelhető, és mindig van egy nagy csúszó, akire előre azt mondjuk: no way, hogy itt még bent lesz. Nem gondolom, hogy eddig kellene csúsznia Hamiltonnak, de nem tartom elképzelhetetlennek, Derwin James is itt ment ki annak idején, a pozíciós értéke és a lassabb 40 yardos ideje pont elég hezitálásra késztetheti a csapatokat.

1/19 New Orleans Saints (from Eagles)
Kenny Pickett
QB, Pittsburgh

Nem tudom, hogy ez-e a terve a Saintsnek, akar-e irányítót a csapat. De így, hogy nem sikerült WR+OT kombót leakasztani, el tudom képzelni, hogy akkor kiviszik Pickettet, akiről lehetett hallani, hogy sokra tartják. Nem tudom mennyire hiszem ezt el, akár azt is el tudom képzelni, hogy az első körből is kicsúszik, de nem láttam itt jobb lehetőséget a Saintsnek, ha így alakulnak a dolgok. És az is lehet, hogy ez a tervük alapból. Aztán akkor majd leigazolják Jarvis Landryt elkapónak, aki volt náluk viziten.

1/20 Minnesota Vikings (from Steelers)
Trent McDuffie
CB, Washington

Analitikus beállítottságú general manager, akkor jöhet a hátracsere. Biztosan nyitott erre a Vikings, nagyon is örülhetnek a második körös picknek, ráadásul elképzelhető, hogy bent marad nekik McDuffie, mert szerintem sokan tarthatnak a rövid karjaitól – legalábbis annyira, hogy a top20-ban ne vigyék ki. Az Eagles és a Chargers veszélyes lehet, de azt sem zárom ki, hogy a saját helyén viszi ki a Washington CB-jét a Minnesota. Nagyon kell játékos a cornerback sorba, ezt nyilván mindenki tudja.

Egyébként halkan jegyzem meg, hogy amennyire meglepődtem a támogatói mock draft során az elkapó húzáson, annyira tetszik egyre jobban, ugyanis valószínűleg átállnak egy 3 WR-es alapfelállásra, Thielen meg öregszik, úgyhogy ha elkapó lenne a pick, ne lepődjetek meg nagyon.

TRADE 1/21 Dallas Cowboys (from Patriots)
Treylon Burks
WR, Arkansas

Ellenérték: 1/24 +4/129

Jerry Jones az Arkansas egyetemre járt, imádja Burkst, Amari Cooper távozásával kell is elkapó a Cowboysba és állítólag fel is cserélne a Dallas (valakiért). Könnyen lehet, hogy a saját helyükön is elérhető lesz Burks, mert elég megosztó játékos (nálam mondjuk WR1), de Jerry türelmetlen és nem bírja megkockáztatni, hogy esetleg a Packers vagy a Cardinals elvigye az orra elől, úgyhogy feljön a Patriots helyére és bebiztosítja magának. Ha nem elkapó, akkor guard fog jönni egyébként.

1/22 Green Bay Packers (from Raiders)
Tyler Smith
OT, Tulsa

Ugyan Elgton Jenkins elég jó tackle-ben, de még jobb guardban, így kell egy OT a Packersnek. Smith olyan prospect, aki mellé kell egy jó OL-edző, Green Bayben pedig nagyon jól ment a falember-képzés az utóbbi években, így tökéletes párosítás lenne. Gondolkodtam, hogy felcserélne a Packers a top4 elkapó egyikéért, de nem tudtam kiért, és ki mozogna ennyire hátra, ahol már elfogynak az igazi első körös grade-del rendelkező játékosok.

1/23 Arizona Cardinals
Jahan Dotson
WR, Penn State

Az utóbbi években védő jött az első körben, és ugyan most is kellene oda erősítés, ideje a támadósorba húzni. Zion Johnson is a listájukon lehet, de itt már kiment, így jön egy elkapó. Dotson nálam igazi slot WR, vele lehet pótolni Christian Kirköt a kissé megfogyatkozott elkapósorban.

1/24 New England Patriots (from Cowboys)
Quay Walker
LB, Georgia

Bill Belichick hátracserél, mekkora meglepetés?! Walker nemrég még nagy meglepetés lett volna első körben, 6 napja még 3,25-ös szorzóval fogadtam ezt meg (9 napja pedig azt 26-szorossal, hogy első LB lesz), most viszont már legtöbb helyen így beszélnek róla és meglepő lenne, ha kicsúszna. Ugyan sosem lehet kitalálni, mit csinál majd Belichick, de nagyon kell egy linebacker, aki kellően fizikális és emellé még gyors is, ez pedig mind megvan Walkerben.

1/25 Buffalo Bills
Kyler Gordon
CB, Washington

Sokan mondják a futót, szerintem Buffalóban okosabbak ennél, még ha egyébként Breece Hall tök jól is nézne ki a csapatban. Nem lepne meg például Dax Hill, ha meg akarják találni Poyer utódját, de talán inkább egy égetőbb problémát orvosolnak a szélső CB-vel. Szerintem Gordon jobban illene a rendszerbe, mint Elam.

1/26 Tennessee Titans
Kenyon Green
G, Texas A&M

Nem lepne meg teljesen egy QB, de valahogy nem hiszem el ezeket a pletykákat. A falat viszont kell erősíteni, és ha a tavaly draftolt Radunzzal tackle-ben számolnak, akkor most egy guard kell a távozó Saffold helyére. Green pedig tökéletesen illene a Titans rendszerébe. Egyébként fun fact egy másik guarddal, Zion Johnsonnal kapcsolatban, hogy ő Mike Vrabel fiának volt a szobatársa két évig, szóval itt lehet kapcsolat, de Johnson szerintem itt már nem lesz bent.

1/27 Tampa Bay Buccaneers
Logan Hall
iDL, Houston

Belső védőfalember vagy safety, és konkrétabban Hall vagy Lewis Cine, ebben gondolkodik a Buccaneers. Hogy melyikük lesz, fogalmam sincs. Todd Bowles DB-múltja miatt lehetne inkább Cine felé hajlani, de szerintem a belső védőfal fontosabb hiányposzt a csapatnál.

 1/28 Green Bay Packers
Dax Hill
S, Michigan

Nincs elkapó az első körben a Packersnél. Magam sem tudom, mennyire hiszem el, de azért az olyan packersös lenne. George Pickens itt már rendben lehet és szeretik is az atletikus játékosokat a csapatnál, vagy Burkst is kivihetik, ha bent lesz, de most másik irányba mozgok. Green Bayben szeretnek előre gondolkodni, Amos szerződése jövőre lejár, így az ő pótlása érkezhetne most. Ha így alakul, akkor a csapat helyében a magasabb második kört és a harmadik kört beraknám egy csomagba és a második kör elejére felmennék Pickensért vagy Watsonért.

1/29 Kansas City Chiefs (from Dolphins via 49ers)
Boye Mafe
Edge, Minnesota

A Chiefsnél is nagyon gondolkodtam egy felcserében, nem olyan valószínű, hogy itt duplán fognak húzni, de megint csak nem láttam azt, hogy kiért mennének pontosan és melyik csapat mozogna ide hátra. Így viszont akkor erősödjön a védelem. Nagyon kell a pass rush a csapatba, és állítólag nagyon szeretik Mafét (mondjuk ha vákuumban kellene választanom, akkor inkább Ebiketie-t tenném helyette az első körbe).

1/30 Kansas City Chiefs
Kaiir Elam
CB, Florida

Itt sem jön elkapó az első körben. Kevésbé érzem égetőnek, mint a Packersnél, de náluk is érdemes lenne a magasabb második kört és a magasabb harmadik kört beáldozni és felmenni a második elejére Pickensért vagy Watsonért, a 12 választási jogot úgysem fogja mind felhasználni Brett Veach, annyi hely nincs a keretben újoncoknak. Így viszont, hogy nem WR, így mehet tovább a védelem erősítése, és ugyan az utóbbi időben nem áldozott erőforrásokat a CB posztra a csapat és megoldotta hátsó körösökből, illene ezen változtatni, főleg Ward és Hughes távozása után. Elam pedig nagyon jól illeszkedne Spagnuolo agresszív rendszerébe.

TRADE 1/31 Atlanta Falcons (from Bengals)
Desmond Ridder
QB, Cincinnati

Ellenérték: 2/43 + 3/82

Valaki fel fog jönni Ridderért a kör végébe valahová (ha nem megy ki a Saintsnél vagy a Titansnél). Hogy pontosan ki és pontosan hová, az jó kérdés, de a Bengals elől kiment Gordon és Hall is, akik szerintem elsődleges opciók lehettek volna, így belefér a hátramozgás. A Falcons mellett a Seahawksból nézem még ki egyébként, hogy feljön a Ridderért, de talán az atlantaiakból jobban. Én bírom Riddert, és szerintem ki is ütheti már újoncként Mariotát.

1/32 Detroit Lions (from Rams)
Lewis Cine
S, Georgia

Ha bent van Hill vagy Cine, ez a pick defensive back lesz, Aaron Glenn védőkoordinátor pedig nagyon boldog lesz utána.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!